ING Bank: Actiunile IMPORTANTE despre care Trebuie sa Stie TOTI Clientii Romani

ING Bank le vorbeste clientilor romani despre actiunile importante despre care trebuie sa stie chiar acum, iata ce explica in mod oficial institutia financiara.

ING Bank Actiunile IMPORTANTE Trebuie Stie TOTI Clientii Romani

ING Bank, una dintre institutiile financiare cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor clientilor din Romania actiunile importante, despre care ei trebuie sa stie chiar in acest moment. Vorbim despre actiunile pe care trebuie sa le puna in aplicare oricare dintre clientii din Romania, daca se intampla sa devina victima unei fraude si isi cedeaza datele personale unei persoane necunoscute, existant posibilitatea ca banii lor sa fie furati.

ING Bank explica mai jos ca, in situatia in care am divulgat datele cardurilor noastre bancare, catre persoane necunoscute, primul lucru pe care ar trebui sa il facem, este sa blocam respectivul card folosind platforma Home’Bank pentru calculatoare, iPhone sau Android. Alternativ, exista optiunea de la ING Bank de a suna la numarul de telefon (+4021) 402 85 99, pentru a-i cere unui angajat al bancii sa blocheze cardul, pentru ca banii de pe el sa nu fie trasi.

ING Bank: Actiunile IMPORTANTE despre care Trebuie sa Stie TOTI Clientii Romani

ING Bank ne recomanda ca, in situatia in care am incercat sa ne logam in platformele sale de internet, sau mobile, banking de pe website-uri care sunt clone ale celor reale, sa schimbam foarte rapid parolele, de pe un alt dispozitiv. In cazul in care am instalat vreo aplicatie noua, la recomandarea unui SMS, email, sau mesaj de pe retele de socializare, si avem suspiciunea ca ea ar avea virusi, ING Bank ne recomanda deasemenea sa schimbam parolele conturilor, dar de pe un dispozitiv diferit.

ING Bank recomanda inclusiv folosirea de solutii de tip antivirus, pe telefoanele Android, pentru a scana telefoanele pentru virusi, daca am instalat aplicatii noi, necunoscute in dispozitivele noastre, pentru a fi in siguranta. Daca se intampla sa fi avut bani furati din conturile noastre, sau daca am trimis bani pentru “investitii”, care s-au dovedit a fi fraude, ING Bank ne recomanda sa raportam imediat la politie situatia, pentru a exista sanse de recuperare a banilor.

ING Bank are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce ar trebui sa facem pentru a fi in siguranta, sau pentru a avea sanse de a recupera bani care ne-au fost furati, si e bine sa stim cat mai mult dintre ele.