ENEL: Cererea Oficiala de ULTIM MOMENT in ATENTIA Tuturor Clientilor din Romania

ENEL aduce in atentia clientilor din toata Romania o cerere oficiala de ultim moment, care trebuie sa fie in atentia tuturor romanilor chiar acum.

ENEL Cererea Oficiala ULTIM MOMENT ATENTIA Tuturor Clientilor Romania

ENEL, companie care a fost cumparata de catre grupul PPC si inca are milioane de clienti in toata Romania la ora actuala, a decis sa publice informatii cu privire la o cerere extrem de importanta pe care o face pentru clientii romani. Vorbim despre o cerere care n-ar trebui sa fie ignorata de catre cineva, iar asta deoarece vorbim despre o masura prin care ENEL incearca sa ii ajute pe clienti sa poata intra oricand in contact cu angajatii sai.

ENEL le cere clientilor din Romania sa isi actualizeze datele personale, pentru ca in eventualitatea in care trebuie sa obtina informatii de la companie, sau sa faca diverse modificari pentru servicii, sa nu intampine probleme in acest proce. Mai mult decat atat, legislatia in vigoare obliga ENEL sa actualizeze in mod constant informatiile personale ale clientilor, astfel ca si acest lucru trebuie avut in vedere, deoarece statul impune aceste obligatii in mod constant.

ENEL: Cererea Oficiala de ULTIM MOMENT in ATENTIA Tuturor Clientilor din Romania

ENEL spune ca suntem obligati sa ne actualizam datele personale de fiecare data cand modificam documentele de identificare pe care le avem, iar asta pentru ca unele dintre informatiile de pe acestea se modifica si trebuie actualizate. Indiferent daca vorbim despre un contract pentru o persoana fizica, sau o persoana juridica, ENEL spune ca obligatia de actualizare a datelor personale exista pentru toti cei care benfeiciaza de servicii in orice moment.

ENEL explica pe website-ul sau care sunt datele personale care trebuie sa fie actualizate in mod constant de catre clienti, atat in cazul persoanelor fizice, cat si in cazul persoanelor juridice, astfel ca toata lumea stie din timp ce sa sa faca. Este imperios necesar sa nu ignoram aceste informatii pe care ENEL le transmite, iar asta pentru ca daca nu ne actualizam constant datele personale, exista un foarte mare risc sa nu putem face modificari pentru servicii.

ENEL nici macar nu este singura companie care le cere clientilor sa isi actualizeze datele personale in mod constant, iar asta pentru ca toate cele care furnizeaza servicii trebuie sa o faca, in special cand este vorba despre banci.