Electrica: Clarificarile Oficiale de ULTIM MOMENT Puse in ATENTIA Clientilor din Romania

Electrica transmite o serie de clarificari oficiale de ultim moment pentru clientii din toata Romania, iata ce este adus in atentia oamenilor azi.

Electrica Clarificarile Oficiale ULTIM MOMENT Puse ATENTIA Clientilor Romania

Electrica, principal furnizor de energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani din zeci de judete ale intregii Romanii, a decis sa aduca in imediata atentie a tuturor ceea ce trebuie sa stie in legatura cu furnizarea energiei. Mai jos aveti un mesaj publicat de catre una dintre companiile din Electrica, ea oferind clarificari cu privire la diferentele dintre un furnizor de energie electrica si un distribuitor de energie electrica, astfel incat toti romanii sa stie detaliile.

Electrica este un furnizor de energie electrica in Romania, insa Distributie Energie Electrica Romania, companie care face parte din grup, este un operator de distributie a energiei electrice, adica duce energia in casele oamenilor. Distribuitorul transporta energia electrica pe care furnizorul, adica Electrica, o cumpara de la diverse entitati, astfel incat clientii finali sa se poata bucura de energia de care au nevoie pentru casele lor in fiecare zi din an.

Electrica: Clarificarile Oficiale de ULTIM MOMENT Puse in ATENTIA Clientilor din Romania

Electrica, ca si furnizor de energie electrica, nu ar detine infrastructura pentru distributia de energie electrica in toata tara, astfel ca DEER, Distributie Energie Electrica Romania, se ocupa de acest lucru in 18 judete ale Romaniei. Desigur ca Electrica, ca si grup, detine DEER, deci in final ambele companii sunt detinute de catre aceeasi companie, insa pe factura pentru livrarea energiei electrice apar denumiri diferite ale companiilor de la care vine tot.

Electrica furnizeaza aceste informatii, pentru ca romanii sa poata intelege mai usor care este diferenta dintre compania care cumpara energia pe care alta o distribuie, chiar daca doar cea principala este cunoscuta de majoritatea oamenilor. Puteti vedea si mai sus care sunt explicatiile detaliate legate de Electrica si DEER, in contextul furnizarii de energie electrica pentru roamnii din intreaga tara, iar acelasi lucru este valabil inclusiv cand vine vorba despre serviciile furnizate de catre ENEL, E.ON sau ENGIE, toate grupuri de energie.

Electrica are si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce presupune distributia de energie, asa ca oricine este interesat sa afle mai multe detalii, o poate face chiar in acest moment, in baza acestor date.