ING Bank isi AVERTIZEAZA Oficial Clientii, ce este INTERZIS in Romania prin Lege

ING Bank isi avertizeaza in mod oficial clientii din toata Romania, iata ce este interzis, dar foarte multi romani nu au stiut pana in acest moment.

ING Bank AVERTIZEAZA Oficial Clientii INTERZIS Romania Lege

ING Bank, una dintre institutiile financiare cele mai mari din intreaga tara la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor clientilor proprii, o avertizare extrem de serioasa, cu privire la ceva ce foarte multi probabil nu stiau. In contextul in care numarul fraudelor online este in continua crestere in aceasta perioada, cei de la ING Bank ii avertizeaza pe clientii din Romania sa nu devina victime ale fraudelor care implica asa-zise investitii care ar avea randament mare.

ING Bank explica mai jos ca in Romania este interzisa prin lege promovarea serviciilor si activitatilor de investitii prin call centere, aceste actiuni fiind considerate infractiuni de catre legislatia in vigoare in tara noastra acum. Daca ati fost vreodata sunat de catre vreun “expert in investitii”, poate ca ati observat faptul ca numarul de telefon de pe care erati sunat nu era din Romania, deci e posibil ca persoana sa nu fi sunt din Romania, sau doar sa fi sot folosint un call center extern, dar ING Bank ne avertizeaza oricum.

ING Bank isi AVERTIZEAZA Oficial Clientii, ce este INTERZIS in Romania prin Lege

ING Bank spune ca, in cazul in care ne contacteaza vreun “expert in investitii”, si ne ofera numele companiei in numele careia ne suna, trebuie sa fim foarte atenti si sa cautam informatii despre ea, pentru a vedea daca este reala, sau nu. ING Bank spune ca pe website-ul ASF pot fi verificate toate companiile care intermediaza tranzactii privind investitiile de orice fel, astfel ca de acolo putem afla daca vorbim cu cineva care ne minte, sau vorbeste serios.

ING Bank se confrunta, probabil, cu un numar mare de clienti care devin victime ale celor care fura bani prin promovarea fraudelor cu investitii, astfel ca trebuie sa isi avertizeze clientii in legatura cu aceste tipuri de probleme. ING Bank stie foarte bine ca inclusiv in aceasta situatie, e improbabil sa ii poata invata pe toti clientii sai cum sa se protejeze, dar chiar si asa, ofera aceste informatii pentru ca ele sunt foarte utile pentru noi si ne pot ajuta sa ne protejam.

ING Bank are inclusiv proceduri speciale pentru situatiile in care o persoana devine victima unui raufacator, astfel ca e bine sa le avem in vedere, pentru a putea cere ajutor, in caz de nevoie, si sa il si primim, daca e cazul.