LIDL Romania: Dispozitiile Oficiale de ULTIM MOMENT, ce Ofera GRATUIT Clientilor din Romania

LIDL Romania anunta dispozitiile oficiale de ultim moment pentru clientii din Romania, iata ce a hotarat sa ofere gratuit in acest moment in tara.

LIDL Romania Dispozitiile Oficiale ULTIM MOMENT Ofera GRATUIT Clientilor Romania

LIDL Romania, unul dintre principalele lanturi de supermarket-uri care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia a milioane de clienti o serie de dispozitii despre care ar trebui sa stie toata lumea chiar acum. Vorbim despre o continuare a promotiei  Roata cu Surprize, iar asta pentru ca LIDL Romania a hotarat sa le permita romanilor sa participe la o campanie in baza careia sa poata castiga cupoane de cumparaturi sau alte surprize.

LIDL Romania explica mai jos faptul ca, daca facem cumparaturi in valoare de 60 de LEI din oricare dintre magazinele sale, avem un card LIDL Plus si il scanam la casa de marcat, ne inscriem pentru a castiga premiile oferite. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la LIDL Romania ofera 3 cupoane in valoare de 500 de LEi fiecare, dar si foarte multe alte premii spceiale, pentru oricine este dornic sa profite de campanie la ora actuala.

LIDL Romania: Dispozitiile Oficiale de ULTIM MOMENT, ce Ofera GRATUIT Clientilor din Romania

LIDL Romania spune ca este esential sa avem un card LIDL Plus pentru a participa, iar asta deoarece doar asa putem avea acces la interfata prin care putem invarti Roata cu Surprize, pentru a vedea ce anume am castigat. Putem sa facem acest lucru dupa ce facem un card LIDL Plus si instalam aplicatia pentru iPhone si Android, pe care cei de la LIDL Romania o ofera in momentul de fata, ea putand fi instalata de catre oricine chiar acum.

LIDL Romania are aceasta campanie xpeciala exclusiv pentru clientii care au carduri LIDL Plus, astfel ca daca nu aveti un asemenea tip de card, nu veti putea participa in cadrul acestei promotii speciale in acest moment. Nu trebuie sa cumparati anumite tipuri de produse pentru a putea participa la aceasta campanie, oricare dintre cele vandute de catre LIDL Romania fiind suficiente, important este sa atingeti limita de 60 de LEI pentru ele acum.

LIDL Romania are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la aceasta campanie speciala, asa ca merita sa avem in vedere tot ceea ce ni se spune, deoarece premiile sunt pe masura asteptarilor multora.