ING Romania: Informarile Oficiale Extrem de IMPORTANTE, de care Toti Clientii Romani sunt Vizati

ING Romania a publicat informari oficiale extrem de importante, de care trebuie sa stie toti clientii din Romania, iata ce spune banca pentru noi.

ING Romania Informarile Oficiale Extrem IMPORTANTE Toti Clientii Romani Vizati

ING Romania, una dintre institutiile financiare cele mai mari, care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor clientilor o serie de informari extrem de importante, care nu trebuie sa fie ratate de catre cineva. Vorbim despre o serie de detalii legate de fraudele cu investitii, care au pacalit foarte multi romani, iar ING Romania incearca sa ii ajute pe oameni sa inteleaga de ce trebuie sa se protejeze extrem de bine impotriva acestor situatii.

ING Romania detaliaza mai jos ceea ce ar trebui sa stie romanii cu privire la aceste tipuri de fraude online, ele pornind cu mesaje care anunta castiguri foarte mari cu investitii foarte mici, asa fiind convinsi multi romani sa-si cedeze banii. Totul are la baza promovare aunor servicii sau produse false, iar romanii sunt abordati, conform celor de la ING Romania, prin SMS, email, sau mesaje pe retelele de socializare, cu anunturi care sunt menite sa forteze o actiune.

ING Romania: Informarile Oficiale Extrem de IMPORTANTE, de care Toti Clientii Romani sunt Vizati

ING Romania spune ca atunci cand primim mesaje de acest gen, sau cand cineva ne suna si se prezinta ca fiind un reprezentant al bancii, promovand inselaciuni de acest gen, ar trebui sa fim extrem de circumspecti imediat. ING Romania spune ca nu va suna vreodata un client pentru a-i cere sa faca investitii in criptomonede, sau alte investitii, astfel ca atunci cand ne suna cineva si spune asta, e cel mai probabil o teapa de care trebuie sa ne ferim.

ING Romania spune ca ofera investitii doar in fonduri mutuale, in care oricine poate sa investeasca direct din aplicatia Home’Bank, astfel ca nu e nevoie sa ne recomande cineva sa facem acest lucru, pentru ca totul e la mana noastra. ING Romania ne avertizeaza sa fim foarte vigilenti si sa nu devenim principala “hrana” a raufacatorilor care vor sa faca bani de pe urma noastra, iar asta pentru ca banii pierduti sunt aproape imposibil de recuperat de catre banca, sau politie.

ING Romania incearca sa-i ajute pe romani sa se protejeze din timp, inainte de a deveni victime care nu isi mai pot recupera banii furati, asa ca este foarte important sa stim ceea ce se intampla, din timp.