Electrica: Anuntul de ATENTIONARE care Vizeaza Oficial Clientii din Toata Romania

Electrica a emis un anunt de atentionare, care ii vizeaza oficial pe clientii din toata Romania, iata ce transmite compania in mod oficial acum.

Electrica Anuntul ATENTIONARE Vizeaza Oficial Clientii Toata Romania

Electrica, furnizorul de energie electrica si gaze naturale care are aproape 4 milioane de clienti care se bucura de serviciile sale in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia imediata a clientilor o atentionare foarte importanta. Mai exact, cei de la Electrica au decis sa publice informatii cu privire la ceea ce se intampla in situatia in care reprezentantii sai nu pot accesa contorul de electricitate pentru a inregistra consumul facut de catre client.

Electrica explica in mod oficial mai jos faptul ca, in aceasta situatie, este necesara stabilirea unei programari pentru citirea contorului, astfel incat datele preluate sa fie cat se poate de corecte, pentru facturare exacta. Avand in vedere ca este foarte importanta citirea corecta a contorului de energie electrica, cei de la Electrica spun ca in situatia in care se face o programare pentru citire, clientul este obligat sa o respecte, pentru preluarea corecta a datelor.

Electrica: Anuntul de ATENTIONARE care Vizeaza Oficial Clientii din Toata Romania

Electrica spune ca un preaviz se emite pentru client, astfel incat sa stie cand este stabilita programarea pentru citirea contorului de electricitate, data fiind aleasa de comun acord de catre companie si client, in prealabil. Avand in vedere ca se face aceasta programare, clientul este obligat sa fie prezent la data stabilita pentru ca delegatul trimis de catre Electrica sa poata fi primit pentru a prelua datele si a le transmite in vederea facturarii corecte a informatiilor.

Electrica spune ca daca nu se respecta programarea facuta impreuna cu clientul pentru citirea contorului, atunci exista posibilitatea ca furnizarea de curent electric sa fie intrerupta de catre companie, ceea ce desigur ca poate fi problematic. Electrica explica toate acestea pe website-ul sau, pentru ca toti clientii sa stie ce se intampla in situatia in care nu se poate citi contorul, asa ca daca se intrerupe furnizarea de curent electric, sa existe informatii detaliate despre tot.

Electrica are pe website-ul sau si mai multe informatii importante cu privire la ceea ce ar trebui sa stie toti clientii romani in legatura cu tot ceea ce se intampla cu furnizarea de energie electrica, sau nu.