Armata Romana: Oficiale Anunturi de ULTIM MOMENT privind Actiunile Soldatilor Romani

Armata Romana a facut o serie de anunturi importante de ultim moment cu privire la actiunile soldatilor romani din tara, iata ce a anuntat MApN.

Armata Romana Oficiale Anunturi ULTIM MOMENT Actiunile Soldatilor Romani

Armata Romana vorbeste in mod oficial, prin noi anunturi de ultim moment, despre actiunile derulate de catre soldatii din toata Romania, iar asta pentru ca in atentia romanilor este adusa, in primul rand, misiunea derulata de Sky Guardians, acestia incheind pregatirea inainte de dislocarea in Polonia, ca parte a NATO.

Armata Romana vorbeste deasemenea mai jos si despre exercitiul militar Trojan Footprint 24, derulat la Marea Neagra, dar si despre conferirea Embelemei de Onoare mai multor cadre militare, in final fiind oferite si cateva argumente ale Armatei pentru alegerea carierei militare.

“Pregătiți pentru misiune! Militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană „Sky Guardians” – rotația a XV-a, generat de Batalionul 288 Apărare Antiaeriană „Milcov”, au încheiat etapa de pregătire pentru cele șase luni de misiune în Polonia. Detașamentul de Apărare Antiaeriană „Sky Guardians” va fi dislocat în cadrul Grupului de Luptă NATO din Polonia, având misiunea de asigurare a prezenței înaintate consolidate pe flancul Nord-Estic al Alianței (enhanced Forward Presence – eFP).

#TrojanFootprint24 s-a desfășurat de la malul Mării Negre și până la munte
Acest exercițiu permite participanților să consolideze relațiile și să stabilească o viziune comună. Teamwork at its finest! La exercițiu au participat militari din forțele pentru operații speciale din mai multe țări. În data de 14 martie 2024, la sediul Statului Major al Forțelor Aeriene, secretarul general doamna Georgeta GAVRILĂ a conferit “Emblema de Onoare” a Secretariatului general următoarelor cadre militare.

Domnului general-maior Baraboi Leonard-Gabriel – locțiitorul șefului SMFA; domnului general de flotilă aeriană Mischie Ioan – locțiitorului pentru operații și instrucție al șefului SMFA; domnului comandor Cristian Pătrașcu – locțiitorul pentru resurse al șefului SMFA; domnului general de flotilă aeriană Stănciulescu Cezar, Comandantul Comandamentului Componentei Aeriene, pentru îndeplinirea ireproșabilă a misiunilor și pentru devotamentul dovedit în sprijinul Secretariatului general.

Cariera militară reprezintă satisfacția de a trece peste provocări, una după alta, devenind tot mai puternic cu fiecare etapă pe care o parcurgi. Sacrificiul, onoarea, demnitatea și disciplina sunt doar câteva însușiri pe care militarul trebuie să le poarte “în raniță” în permanență, indiferent dacă poartă uniforma sau nu.

Cariera mea militară a început odată cu terminarea cursului de Maiștri Militari din cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Tereste “BASARAB I “ Pitești, în anul 2022. Am ales arma AUTO din pasiune și în fiecare zi imi perfecționez priceperile și deprinderile privind detectarea și localizarea defecțiunilor, stabilirea cauzelor și remedierea acestora pentru a menține tehnica la un nivel de operare înalt.”