Karl Nehammer: Decizia de ULTIMA ORA a Austriei cu Impact pentru Aderarea Romaniei la Schengen

Karl Nehammer a facut un foarte important anunt de ultima ora, cu decizia Austriei care are impact major inclusiv pentru aderarea Romaniei la Schengen.

Karl Nehammer Decizia ULTIMA ORA Austriei Impact Aderarea Romaniei Schengen

Karl Nehammer a publicat un anunt de ultima ora astazi, cu o decizie pe care a luat-o pentru Austria, Uniunea Europeana si Spatiul Schengen, care va ajuta inclusiv aderarea Romaniei la Schengen, deoarece a fost prezent in Egipt in cursul weekend-ului pentru a semna o intelegere importanta, menita sa reduca migratia ilegala catre UE in cursul anului 2024, dar nu numai acum.

Karl Nehammer vorbeste mai jos despre importanta majora a acestui pact, semnat impreuna cu Ursul Von Der Leyen, Giorgia Meloni si Alexander De Croo, Comisia Europeana oferind 7 miliarde de euro Egiptului pentru dezvoltarea economiei, in schimbul blocarii plecarii migrantilor catre UE, iar reducerea migratiei ilegale si a cererilor de azil ajuta aderarea Romaniei la Schengen.

Karl Nehammer explica mai jos de ce este important acest pact semnat astazi si cat de mult va conta el pentru securitatea Europei in anii urmatori, aderarea Romaniei la Schengen urmand a aduce deasemenea beneficii de acest gen, dar este nevoie si de masuri luate la nivelul Comisiei Europene pentru ca obiectivele stabilite nu doar la Bruxelles, sa fie indeplinite cat mai rapid.

“Acordul dintre Uniunea Europeana și Egipt a fost semnat în acest weekend! Acesta include o cooperare mult mai strânsă în lupta împotriva migrației ilegale și, prin urmare, o mai mare securitate pentru Austria și toata Europa. Securitatea Europei depinde în mare măsură de securitatea vecinilor noștri de pe continent.

Prin urmare, militez pentru acorduri eficiente de ani de zile, în special cu partenerii din Africa de Nord, pentru a preveni migrația ilegală în Uniunea Europeana și Austria și pentru a crea stabilitate, perspective economice și securitate la nivel local. a declarat cancelarul Austriei, Karl Nehammer.”