Raiffeisen Bank: Deciziile Oficiale de ULTIM MOMENT si Informarile Oficiale pentru Romani

Raiffeisen Bank a anuntat deciziile oficiale de ultim moment pentru clientii din toata Romania, iata ce a hotarat institutia financiara acum.

Raiffeisen Bank Deciziile Oficiale ULTIM MOMENT Informarile Oficiale Romani

Raiffeisen Bank, una dintre institutiile financiare cu cele mai mari numere de clienti activi in Romania la ora actuala, a decis sa publice o serie de informari legate de deciziile oficiale pe care le-a luat pentru clientii din toata Romania. Mai exact, pentru ca Raiffeisen Bank vrea sa le ofere clientilor romani doar cele mai bune experiente posibile pentru mobile banking, aplicatia Smart Mobile pentru iPhone si Android a fost actualizata in ultimul an cu o serie de schimbari.

Raiffeisen Bank vorbeste mai jos despre ceea ce se poate face in cadrul aplicatiei Smart Mobile pentru iPhone si Android, prima functionalitate extrem de importanta fiind accesul la conturi si carduri oriunde si oricand avem nevoie. Desigur ca folosind aplicatia Smart Mobile, putem sa trimite rapid bani de pe iPhone si Android oriunde dorim, aceasta facilitate fiind disponibila pentru oricare dintre clientii din Romania care utilizeaza aceasta aplicatie.

Raiffeisen Bank: Deciziile Oficiale de ULTIM MOMENT si Informarile Oficiale pentru Romani

Raiffeisen Bank aduce in atentia clientilor si o functionalitate spceiala menita sa ii ajute sa economiseasca bani, ea fiind numita SavingBox, si transferand sume mici de bani intr-un cont de economii de fiecare data cand facem cumparaturi. Daca vreti un credit, atunci Raiffeisen Bank va ofera posibilitatea de a il obtine direct din Smat Mobile de pe iPhone si Android, ceva ce este oferit inclusiv de catre alte aplicatii pentru mobile banking in toata Romania.

Raiffeisen Bank are si o masura speciala pentru clientii care vor sa faca schimburi de bani la preturi avantajoase, de luni pana vineri intre 10:00 si 11:00, clientii pot profita de Smart Hour in aplicatia Smart Mobile pentru a schimba pana la 1.500 de euro la cursul BNR. Separat de asta, Raiffeisen Bank mai are si alte beneficii importante pentru clietnii sai, beneficii despre care ar trebui sa stie foarte multi romani, iar asta pentru ca ele sunt oferite pentru putin timp.

Raiffeisen Bank mai are si alte surprize mplementate in cadrul aplicatiei Smart Mobile, iar daca sunteti dornici sa profitati de toate, ar fi bine sa va uitati cu atentie la toate informatiile care ne sunt oferite in mod oficial acum.