ALERTA Emisa de ANAF pentru Milioane de Romani din Intreaga Tara

Alerta emisa de catre ANAF pentru milioane de romani din intreaga tara, aduce in imediata atentie a oamenilor o serie de probleme extrem de serioase.

ALERTA Emisa ANAF Milioane Romani Intreaga Tara

Alerta emisa de ANAF pentru milioane de romani din intreaga tara, trebuie sa fie in imediata atentie a tuturor oamenilor, iar asta pentru ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala vorbeste mai jos despre fraude care se folosesc de identitatea sa pentru a le lua banii oamenilor.

ANAF explica mai jos faptul ca sistemul e-Factura este folosit pentru a-i pacali pe oameni sa-si cedeze datele personale, sau ale firmei, astfel ca trebuie sa fim foarte atenti si vigilenti, pentru a nu cadea in capcana celor care vor doar sa ne faca rau acum.

Alerta ANAF pentru milioane de romani din Romania

Mesaje false în numele ANAF!

Reiterăm avertizarea privind campaniile de mesaje false transmise în numele ANAF, prin care contribuabililor le sunt solicitate informații privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societățile pe care le administrează sau la care lucrează.

Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail dan.stanciu@m-finante.com.

Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și nu trebuie să dați curs solicitărilor!

Precizăm că serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin SPV (Spațiul Privat Virtual), respectiv prin API (interfața pentru depuneri/interogări automate).

Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160.