ATENTIONARE de ULTIM MOMENT ANM cu Fenomene Meteorologice de Vreme Severa pe 20 Martie 2024 in Romania

Atentionare de ultim moment cu fenomene meteo de vreme severa pe 20 martie 2024 in Romania, avem pentru a ni se aduce in atentie starea vremii azi.

ATENTIONARE ULTIM MOMENT ANM Fenomene Meteorologice Vreme Severa 20 Martie 2024 Romania

Atentionare de ultim moment a ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, cu fenomene meteo de vreme severa pe 20 martie 2024 in Romania, ne aduce in imediata atentie ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu felul in care se va schimba starea vremii in cursul acestei zile.

ANM explica mai jos ca in toate regiunile vizate de catre aceasta atentionare meteorologica, urmeaza sa intalnim vant, care la rafala va atinge viteze de pana la 50 km/h, astfel ca trebuie sa fim foarte prudenti in orice fel de deplasari pe care dorim sa le facem in aceasta perioada.

INFORMARE METEOROLOGICĂ!

Interval de valabilitate: 19 martie, ora 10 – 21 martie, ora 20.

Fenomene vizate și zone afectate: conform textului.

În intervalul menționat, temporar vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare în nordul și centrul Moldovei și mixte în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în sudul și estul Transilvaniei. În Carpații Orientali și Meridionali va ninge local moderat cantitativ (10…15 l/mp) și se va depune strat nou de zăpadă.

Vor fi intensificări ale vântului cu rafale în general de 40…50 km/h în estul, sud-estul țării și la munte, iar în cursul zilei de marți și în vest.