Informari ELECTRICA de ULTIM MOMENT in Imediata Atentie a Clientilor din Romania

Electrica a publicat o serie de informari de ultim moment, care sunt aduse in imediata atentie a clientilor din Romania, iata ce transminte compania.

Informari ELECTRICA ULTIM MOMENT Imediata Atentie Clientilor Romania

Electrica, unul dintre actualii principalu furnizori de energie pentru aproape 4 milioane de romani din zeci de judete ale Romaniei, are o serie de informari de ultim moment, care vizeaza distributia cu energie electrica in judete tarii. Vorbim despre informari de ultim moment pe care Electrica le face prin subsidiara Distributie Energie Electrica Romania, DEER, ele aratandu-ne in ce localitati din Romania exista avarii si cat ar dura reparatia acestora de catre companie.

Electrica este furnizor din energie, iar DEER este distribuitorul care aduce efectiv curentul electric in casele romanilor, compania avand pe website-ul sau o harta interactiva cu toate avariile care sunt active in momentul de fata in Romania. Mai mult decat atat, Electrica ne spune ca DEER publica inclusiv informatii cu privire la viitoarele lucrari care vor avea loc in diverse localitati din tara, si din cauza carora vor exista intreruperi ale furnizrii de energie electrica.

Informari ELECTRICA de ULTIM MOMENT in Imediata Atentie a Clientilor din Romania

Informari ELECTRICA ULTIM MOMENT Imediata Atentie Clientilor Romania harta avarii
Harta avariilor DEER, Electrica, in 20 martie 2024.

Electrica se confrunta in fiecare zi cu intreruperi ale furnizarii energiei, pe care DEER o distribuie in Romania, astfel ca aceasta harta interactiva ii ajuta pe clienti sa afle in timp real ce se intampla in locatia lor, pentru a sti daca au de asteptat pentru remediere. Daca va uitati harta de pe website-ul DEER, parte din grupul Electrica, veti vedea ca exista pentru fiecare localitate inclusiv strada care este afectata de avaria, sau lucrarile programate de catre companie.

Electrica ofera informatii de acest gen inclusiv prin telefon, clientilor care suna si intreaba despre intreruperile in furnizarea de energie electrica, deci puteti sa aflati si asa ce se intampla, doar ca, desigur, e mai usor de pe website-ul DEER. In situatia in care nu reusiti sa sunati la Electrica sau DEER pentru a afla informatii, website-ul celei din urma ar putea fi singura voastra solutie pentru a obtine informatii care sa va fie de folos in misiunea de a sti ce se intampla.

Electrica nu este singura companie de energie care ofera informatii de acest gen pentru clienti, altele oferind informatii similare, asa ca nu ramane decat sa va uitati cu atentie pentru a vedea toate detaliile disponibile.