Explicatii E.ON Oficiale de ULTIM MOMENT in Imediata Atentie a Clientilor din Romania

E.ON a decis sa ofere o serie de foarte importante explicatii oficiale de ultim moment, ele fiind aduse in imediata atentie a clientilor din Romania.

Explicatii E.ON Oficiale ULTIM MOMENT Imediata Atentie Clientilor Romania

E.ON, unul dintre marile grupuri de energie din Romania cu milioane de clienti care depind de serviciile de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale, a decis sa publice o serie de explicatii oficiale care trebuie sa fie cunoscute acum. Cei de la E.ON au decis sa aduca in atentia romanilor masurile care sunt luate in Romania pentru protejarea clientilor vulnerabili, vorbind despre ajutorul si suplimentul pentru energie, oferite de catre statul roman anual.

E.ON explica faptul ca familiile sua persoanele singure, care nu au alte proprietari sau bunuri, pot beneficia de ajutorul de incalzire, si doar daca au un venit mediu net lunar de pana la 1386 LEI de persoana, sau 2053 LEI, in cazul unei persoane singure. E.ON explica faptul ca in cazul acestor persoane, se poate acorda ajutorul de incalzire, asltfel incat ele sa poata plati facturile de energie care le sunt emise, ceea ce desigur ca pentru unii romani poate fi o problema mare.

Explicatii E.ON Oficiale de ULTIM MOMENT in Imediata Atentie a Clientilor din Romania

E.ON spune ca suplimentul de energie se acorda pentru persoanele care indeplinesc aceleasi conditii descrise mai sus, fara a oferi si alte detalii cu privire la alte criterii care ar trebui sa fie luate oficial in considerare. Diferenta dintre cele doua tipuri de ajutoare sta in faptul ca, ajutorul de incalzire se acorda doar in sezonul rece, conform E.ON, in timp ce suplimentul de energie se acorda in fiecare luna, deci este un ajutor cu caracter permanent, cat timp sunt indeplinite conditiile.

E.ON spune ca aceste ajutoare se acorda pentru incalzirea in sistem centralizat, pentru cea bazata pe energie electrica sau gaze naturale, insa si pentru cea bazata pe cumbustibili solizi sau petroliferi, in functie de ceea ce folosesc romanii. Aceste ajutoare, conform E.ON, nu se acorda in mod automat, ci trebuie sa fie cerute de catre persoanele care cred ca pot beneficia de ele, deci trebuie depuse cereri la autoritati pentru acordarea banilor.

E.ON are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la modelitatile prin care putem sa beneficiem de tot, astfel ca oricine este interesat, poate sa afle informatii oficiale direct de acolo acum.