Anuntul ELECTRICA Oficial de ULTIM MOMENT Pus in ATENTIA Romanilor din Toata Tara

Electrica a facut un anunt oficial foarte important pentru milioane de romani din toata tara, iata ce transmite furnizorul de energie chiar acum.

Anuntul ELECTRICA Oficial ULTIM MOMENT ATENTIA Romanilor Toata Tara

Electrica, grupul de energie activ in zeci de judete din Romania pentru a furniza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani in fiecare zi, a decis sa faca un anunt de ultim moment, foarte important pentru oameni. Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Electrica aduc in atentia tuturor romanilor o initiativa sustinuta de catre subsidiara DEER, Distributie Energie Electrica Romania, pentru constructia unei masini solare, in Romania.

Electrica vorbeste mai jos despre proiectul SOLIS, unul in baza caruia Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca a reusit sa proiecteze si sa asambleze un autovehicul care functioneaza pe baza de energie solara, el fiind facut in tara. Masina SOLIS, sustinuta de Electrica prin DEER, a participat inclusiv la un eveniment Bridgestone, unde a reusit sa parcurga 1.200 km functionand doar in baza energiei solare, o realizare incredibila pentru un autovehicul.

Anuntul ELECTRICA Oficial de ULTIM MOMENT Pus in ATENTIA Romanilor din Toata Tara

Electrica sustien proiecte care implica folosirea energiilor alternative inclusiv pentru mobilitatea urbana, iar asta in conditiile in care protejarea planetei este un subiect de tot mai mare interes in ultimii ani de zile in toata lumea. Desigur ca a sustine functionarea unui autovehicul cu energie solara nu este ceva simplu, insa este important ca orice fel de companii, nu doar cele ca Electrica, sa sustina initiative de acest gen, pentru binele omenirii pe termen lung.

Electrica este implicata inclusiv in alte proiecte importante, chiar si pentru sediul propriu, acolo unde foloseste inteligenta artificiala pentru a calcula consumul sau si a deveni mult mai eficienta in ceea ce priveste cat consuma. Evolutia, inclusiv in domeniul auto, pentru trecerea de la combustibili fosili la energii regenerabile, poate fi sustinuta de companii ca Electrica, nu doar de catre producatorii auto, iar asta pentru ca omenirea alte nevoie de alternative la petrol.

Electrica are pe website-ul sau, la fel ca DEER, mai multe informatii despre utilizarea energiilor alternative pentru generarea de energie electrica din surse regenerabile, in vederea reducerii poluarii la nivel global.