BANCA Transilvania: Oficiala ATENTIONARE cu o foarte IMPORTANTA Masura Speciala pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania are o atentionare oficiala foarte importanta, prin care anunta o masura speciala pentru clientii din toata Romania chiar acum.

BANCA Transilvania Oficiala ATENTIONARE IMPORTANTA Masura Speciala Clientii Romania

BANCA Transilvania, institutie financiara pe care peste 4 milioane de romani se bazeaza in fiecare zi pentru servicii bancare de multiple tipuri, isi atentioneaza clientii din Romania in legatura cu o problema foarte serioasa. In cadrul website-ului celor de la BANCA Transilvania, a fost publicata o informare extrem de importanta care vizeaza romanii care lucreaza pentru companii sau institutii publice, sau detin o companie in Romania acum.

BANCA Transilvania vorbeste in aceasta informare despre o platforma speciala numita CIP Online, aceasta fiind creata pentru a le permite clientilor sa verifice orice fel de companie din Romania, inainte de a incheia un parteneriat cu ea. Vorbim despre o platforma prin care BANCA Transilvania faciliteaza o verificare a problemelor financiare pe care o companie le-a avut in ultimii 7 ani de zile, astfel incat sa se evite posibilitatea aparitiei unor situatii de inselaciune, sau alte fraude.

BANCA Transilvania: Oficiala ATENTIONARE cu o foarte IMPORTANTA Masura Speciala pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania spune ca verificarile facute prin CIP Online au la baza interogari realizate in Centrala Incidentelor de Plati, detinuta de catre BNR, astfel ca vorbim despre o platforma extrem de utila pentru multe companii. Avand in vedere ca BNR are informatii de la toate bancile cu privire la incidentele de plati ale companiilor, serviciul pe care BANCA Transilvania il ofera are la baza informatii din toata Romania, nu doar despre companiile care ii sunt clienti.

BANCA Transilvania le cere clientilor, care au companii, sa isi faca un cont in cadrul platformei sale CIP Online, iar atat detinatorii de companii, cat si angajatii acestora, pot sa verifice daca viitorul partener e de incredere, sau nu. BANCA Transilvania stie foarte bine cat de important este sa poti verifica un partener pentru a vedea daca a avut, sau nu, probleme financiare in trecut, asa ca merita avuta in vedere aceasta platforma de catre oricine, oricand.

BANCA Transilvania ofera mai multe detalii despre acest sistem direct pe website-ul sau, asa ca oricine este interesat sa afle mai multe in legatura cu el, poate intra acolo pentru a vedea toate detaliile existente.