Electrica: Cererea Oficiala de ULTIM MOMENT Transmisa spre ATENTIA a Milioane de Clienti Romani

Electrica transmite o cerere oficiala de ultim moment spre atentia a milioane de clienti din toata Romania, iata ce spune grupul romanilor acum.

Electrica Cererea Oficiala ULTIM MOMENT Transmisa ATENTIA Milioane Clienti Romani

Electrica, una dintre companiile cele mai mari din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de clienti din zeci de judete, transmite spre atentia tuturor o cerere extrem de importanta, care nu trebuie ignorata. Electrica vorbeste mai jos despre masura pe care ar trebui sa o aplice in ultima zi a lunii martie, atunci cand timp de o ora institutii, companii si oameni obisnuiti sting luminile timp de o ora, pentru a celebra planeta pe care traim.

Electrica le cere tuturor clientilor, dar si tuturor romanilor, sa intre in aceasta traditie care dateaza de foarte multa vreme deja, o ora fara consum de electricitate reducand intr-o mare masura poluarea la nivel global. Masura este, desigur, una simbolica, iar asta pentru ca ea are menirea de a arata angajamentul companiilor si oamenilor pentru protejarea Pamantului, iar Electrica face aceasta cerere fix in acest sens pentru a-si arata intentiile.

Electrica: Cererea Oficiala de ULTIM MOMENT Transmisa spre ATENTIA a Milioane de Clienti Romani

Electrica sustine diverse proiecte menite sa genereze electricitate folosind energie regenerabila, iar participarea la aceasta traditie pentru planeta Pamant este doar o noua dovada a faptului ca intelege cat de serioasa este problema incalzirii globale. Cererea de acum de la Electrica, va veni si de la alte companii in perioada urmatoare, iar asta pentru ca interesul pentru a reduce poluarea si implicit incalzirea globala, este o prioritate pentru multe tari.

Electrica vrea sa ii ajute pe romani sa inteleaga cat de importanta este incalzirea globala si de ce este bine sa fim foarte atenti la mesajele de acest gen, pentru a contribui cat putem la reducerea poluarii, ceea ce poate fi benefic pentru lumea intreaga. Veti vedea la finalul saptamanii viitoare cat de multe companii vor publica mesaje similare cu cel al Electrica, iar asta pentru ca interesul este unul foarte ridicat pentru a se conserva planeta pe care traim.

Electrica isi va intensifica masurile pentru a sustine crearea de energie regenerabila, asa cum fac si alte grupuri de energie in momentul de fata, iar asta este o veste excelenta pentru locuitorii intregii planete.