Karl Nehammer: Anunturile de ULTIM MOMENT ale Austriei dupa Mentinerea RESTRICTIEI Aderarii Romaniei la Schengen

Karl Nehammer a facut o serie de anunturi oficiale de ultim moment in UE dupa mentinerea restrictiei aderarii Romaniei la Schengen, iata ce afirma.

Karl Nehammer Anunturile ULTIM MOMENT Austriei Mentinerea RESTRICTIEI Aderarii Romaniei Schengen

Karl Nehammer a facut o serie de anunturi oficiale de ultim moment dupa mentinerea restrictiilor privind aderarea Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca in cadrul unei informari publicete pentru europeni, cancelarul Austriei continua retorica privind blocarea migratiei ilegale si intarirea securitatii in Spatiul Schengen si Uniuna Europeana.

Karl Nehammer si-a mentinut in cadrul unei intalniri cu Roberta Metsola ideile privind numarul prea mare de migranti care ajung in Europa in fiecare an, cerand o crestere a securitatii granitelor Spatiului Schengen, fara a confirma in vreun moment ca ar intentiona sa permita aderarea completa a Romaniei la Schengen, asa cum i se cere de ani de zile deja.

Karl Nehammer nu se dezminte si continua sa mearga pe aceeasi retorica in Europa in legatura cu migratia, chiar daca cifrele reale privind cererile de azil sunt cu mult diferite fata de ceea ce spune cancelarul Austriei, iar aderarea Romaniei fara controale la granitele terestre ar trebui sa fi fost permisa de foarte multa vreme, dar tot este blocata nejustificat de el.

“Discuțiile de la Consiliul European de la Bruxelles se învârte în primul rând pe migrația ilegală și perspectiva aderării Bosniei și Herțegovinei la Uniunea Europeană. Agenda a inclus în special lupta consecventă împotriva migrației ilegale și consolidarea economiei și a competitivității. Europa are nevoie de mai multă securitate și mai puține reglementări birocratice.

Acest lucru este important pentru ca competitivitatea Europei ca locație să poată fi menținută. În primul rând, trebuie să împiedicăm oamenii să se îndrepte spre Europa pe rute periculoase, a spus Nehammer și a promovat „procedurile de azil în țările terțe” ca „o nouă cale”. a declarat Karl Nehammer, cancelarul Austriei.”