Raiffeisen Bank: Schimbarile Oficiale de ULTIM MOMENT cu Hotarari in ATENTIA Clientilor Romani

Raiffeisen Bank a anuntat o serie de schimbari oficiale de ultim moment cu hotarari in atentia clientilor romani, iata ce noutati sunt oferite.

Raiffeisen Bank Schimbarile Oficiale ULTIM MOMENT Hotarari ATENTIA Clientilor Romani

Raiffeisen Bank, institutia financiara cu un numar foarte mare de clienti din Romania care se bazeaza pe serviciile sale bancare in fiecare zi, a anuntat o serie de schimbari foarte importante despre care trebuie sa stie acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank si-au actualizat aplicatia Smart Mobile pentru iPhone si Android, noua versiune a acesteia fiind disponibila pentru instalare in momentul de fata cu noutatile care au fost anuntate oficial pentru noi.

Raiffeisen Bank explica mai jos faptul ca, incepand de acum aplicatia Smart Mobile ne da posibilitatea de a vedea veniturile obtinute din dobanzile pe care banca le plateste pentru banii pe care-i avem in conturile deschise. Cei de la Raiffeisen Bank vorbesc despre dobanzile care sunt oferite atat pentru conturile de economii, cat si pentru depozitele la termen, astfel ca aflam totul fara a mai fi nevoie sa mergem la banca pentru a afla aceste informatii oficiale.

Raiffeisen Bank: Schimbarile Oficiale de ULTIM MOMENT cu Hotarari in ATENTIA Clientilor Romani

Raiffeisen Bank explica mai jos faptul ca aceste informatii sunt disponibile pentru vizualizare in doar cateva secunde in cadrul aplicatiei Smart Mobile pentru iPhone si Android, astfel ca putem sa stim rapid cati bani avem. Ideea in sine este una excelenta pentru toti clientii Raiffeisen Bank care folosesc aplicatia Smart Mobile, iar asta pentru ca foarte multa lume este dornica sa afle rapid informatiile necesare legate de veniturile din dobanzi, fara prea mult efort.

Raiffeisen Bank are implementate in cadrul aplicatiei Smart Mobile o serie de functii extrem de importante, care ne faciliteaza controlul asupra conturilor bancare si a banilor, direct de pe iPhone si Android, in orice moment. Foarte multi clienti din Romania folosesc aplicatia Raiffeisen Bank in momentul de fata pentru a se bucura de aceasta functionalitate si este important sa stiti despre optiunea de a o utiliza, pentru ca v-ar putea face viata mult mai usoara.

Raiffeisen Bank distribuie aplicatia Smart Mobile prin intermediul App Store si Google Play Store, iar daca sunteti interesati sa o folositi, trebuie sa o descarcati doar din magazinele oficiale de aplicatii pentru telefoane.