AVERTISMENTUL ANM de ULTIM MOMENT NOWCASTING cu un Nou Cod Meteorologic in Romania pe 25 Martie 2024

Avertismentul ANM de ultim moment nowcasting cu un nou cod meteorologic in Romania pe 25 martie 2024, ne aduce in atentie fenomene de vreme severa.

AVERTISMENTUL ANM ULTIM MOMENT NOWCASTING Nou Cod Meteorologic Romania 25 Martie 2024

Avertismentul ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, de ultim moment nowcasting cu un cod meteorologic in Romania pe 25 martie 2024, ne aduce in imediata atentie o serie de fenomene meteo de vreme severa imediata, despre care trebuie sa stim chiar acum.

ANM explica mai jos faptul ca, in regiunile vizate de catre acest avertisment meteorologic, vom intalni descarcari electrice frecvente, insotite de grindina de mici dimensiuni, astfel ca ni se recomanda prudenta maxima in orice fel de deplasari pe care intentionam sa le realizam in urmatoarele ore.

COD GALBEN!

Data emiterii : 25-03-2024 ora 17.

Valabil de la : 25-03-2024 ora 17:25.

In zona : Județul Ialomiţa: Slobozia, Fetești, Amara, Bordușani, Căzănești, Ciochina, Reviga, Perieți, Gheorghe Doja, Ciulnița, Andrășești, Stelnica, Cosâmbești, Albești, Buești;

Județul Călăraşi: Călărași, Modelu, Borcea, Dragalina, Roseți, Perișoru, Jegălia, Cuza Voda, Unirea, Ștefan cel Mare, Dragoș Vodă, Ștefan Vodă, Vâlcelele, Dichiseni;

Se vor semnala : frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.