Electrica: Datele de ULTIM MOMENT cu Privire la OBLIGATIA pentru Toti Clientii din Romania

Electrica aduce in atentia a milioane de clienti romani o serie de date de ultim moment, in legatura cu obligatia pe care o au toti dintre ei acum.

Electrica Datele ULTIM MOMENT Privire OBLIGATIA Toti Clientii Romania

Electrica, marele furnizor de energie pentru peste 3 milioane de clienti din toata Romania in momentul de fata, a decis sa publice o serie de date importante, in legatura cu o obligatie pe care o au clientii romani oricand. In cadrul website-ului celor de la Electrica exista inforamtii detaliate cu privire la aceasta obligatie, de care sunt vizati toti romanii, ea avand legatura cu modul in care compania isi realizeaza activitatea de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale.

Electrica spune ca toti clientii sunt obligati sa permita accesul reprezentantilor companiei pentru a efectua lucrari de intrerupere sau reluare a alimentarii cu energie electrica la un loc de consum, asa cum spune legislatia in vigoare. Fie ca este vorba despre a monta, demonta, sigila, intretine, verifica, inlocui sau a citi indexul de consum, Electrica spune ca aceasta este o obligatie care cade in sarcina oricaror clienti care beneficiaza de serviciile sale in toate regiunile Romaniei.

Electrica: Datele de ULTIM MOMENT cu Privire la OBLIGATIA pentru Toti Clientii din Romania

Electrica explica deasemenea ca inclusiv daca este vorba despre remedierea unor defectiuni, clientii sunt obligati sa le permita reprezentantilor sai sa intre inclusiv pe proprietatea lor, pentru a rezolva orice probleme legate de distrbiutia energiei. Electrica spune ca va comunica din timp perioada in care angajatii sai vor ajunge in locatie, astfel incat acestia sa fie primiti de catre proprietarii terenurilor in cunostinta de cauza, si sa nu existe probleme de vreun fel.

Electrica spune deasemenea ca oricare dintre angajatii sai care ajung intr-o locatie pentru a face orice fel de lucrari la aparatele de masurare, si nu numai, sunt obligati sa se legitimeze cu legitimatia de serviciu, emisa de companie. Toate aceste informatii sunt esentiale pentru clientii din toata Romania care sunt vizati de procedurile de acest gen, pe care Electrica le desfasoara in mod constant, astfel ca e bine sa stim mereu ce se intampla, pentru a fi in siguranta.

Electrica nu e singura companie de la vedem explicatii de acest gen pentru a-i ajuta pe romani sa inteleaga de ce este important ca angajatii sai sa aiba acces la aparatura de distributie si masurare a energiei electrice si gazelor naturale.