Vladimir Putin Acuza Ucraina de Ordonarea Atacului Terorist de la Moscova

Vladimir Putin acuza in mod direct Ucraina de comandarea atacului terorist din Moscova, iata ce detalii da presedintele Rusiei sustinandu-si afirmatiile.

Vladimir Putin Acuza Ucraina Ordonarea Atacului Terorist Moscova

Vladimir Putin acuza Ucraina de ordonarea atacului terorist de la Moscova, confirmand faptul ca acesta a fost comis de catre teroristi ai ISIS, insa presedintele Rusiei sustine ca de la Kiev ar fi venit comanda pentru ca atacul sa aiba loc, si ca teroristii ar fi intentionat sa fuga in Ucraina.

Vladirmi Putin a recunoscut abia acum faptul ca teroristi ai ISIS au efectuat acest atac, dar continua sa afirme ca Ucraina ar fi in spatele sau, fara a oferi totusi dovezi care sa indice in mod clar acest lucru, dar se asteapta totusi o escaladare a atacurilor impotriva Ucrainei in perioada urmatoare.

“Putin a recunoscut că atacul terorist de la Crocus a fost comis de islamişti radicali, dar apoi a întors din nou situaţia în privinţa Ucrainei şi a „naziştilor”

Putin a vorbit la o întâlnire a forțelor de ordine și a miniștrilor despre atacul terorist din „Crocus”. Iată principalele puncte din declarația sa:

– Atacul din 22 martie „ar putea fi o legătură într-o serie de încercări ale celor care sunt în război cu Rusia din 2014 de către regimul de la Kiev”.

– „Știm că atacul terorist a fost efectuat de mâinile islamiștilor radicali. Ne interesează cine l-a ordonat”.

– „Trebuie să răspundem la întrebarea de ce teroriștii după comiterea crimei au încercat să plece exact în Ucraina, cine îi aștepta acolo?”

– Organizatorii atacului terorist sperau să semene panică.

De asemenea, șeful Comitetului de investigație rus Bastrykin a făcut mai multe declarații:

– Cei trei inculpați în dosarul de atac terorist arestați astăzi au pus la dispoziție făptuitorilor direcți un autoturism și un apartament, precum și bani transportați.

– După atac, teroriștii au lovit cu o mașină o familie cu copii, răniții au fost internați la spital.

– Numărul victimelor a crescut la 139 de persoane. Din rănile împușcate au murit 40 de persoane, din incendiu – 45.”