FAN Courier: Informarea Oficiala de ULTIM MOMENT care Vizeaza Milioane de Romani

FAN Courier transmite o informare oficiala de ultim moment, care vizeaza milioane de romani din toata tara, iata ce spune compania pentru noi toti.

FAN Courier Informarea Oficiala ULTIM MOMENT Vizeaza Milioane Romani

FAN Courier, cea mai mare companie de curierat din Romania la ora actuala, a decis sa transmita o informare oficiala de ultim moment, care vizeaza milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca in atentia noastra este adusa vasta sa retea de lockere si magazine partenere

FAN Courier spune ca are peste 4.000 de lockere FANbox la nivelul intregii tari, dar si magazine partenere Collect Point si PayPoint, astfel ca romanii au posibilitatea de trimite si ridica rapid coletele, aducand in atentia noastra si aplicatia sa pentru iPhone si Android.

O rețea de peste 4000 de lockere FANbox și magazine partenere Collect Point prin PayPoint înseamnă că suntem întotdeauna acolo, când ai nevoie de noi. Și pentru că ambiția noastră este să îți oferim cele mai bune servicii de livrare, nu avem de gând să ne oprim prea curând.

Găsește cel mai scurt drum spre locația ta preferată în aplicația FAN Courier, disponibilă pe App Store și Google Play sau pe website.