E.ON: Mesajul Oficial de ULTIM MOMENT cu Explicatii in ATENTIA Milioanelor de Clienti Romani

E.ON transmite un foarte important mesaj oficial de ultim moment cu explicatii in atentia a milioane de clienti din toata Romania, ce trebuie sa afli.

E.ON Mesajul Oficial ULTIM MOMENT Explicatii ATENTIA Milioanelor Clienti Romani

E.ON, una dintre companiile cele mai mari de la care milioane de romani primesc energie electrica si gaze naturale in fiecare luna, a decis sa publice un foarte important mesaj cu o serie de explicatii, care trebuie sa fie in atentia clientilor. Puteti vedea si mai jos ca E.ON vorbeste despre intrebarile cele mai importante pe care si le pun clientii din toata Romania, ea fiind legata de felul in caer apare pe facturi consumul lunar, adica in kWh, desi el se masurat in metri cubi.

E.ON spune ca decizia de facturare a gazelor naturale in kWh dateaza din 2008, adica de aproximativ 16 ani de zile, deci nu vorbim despre vreo masura chiar atat de noua, ci despre una foarte veche, dar care inca nu este inteleasa corect. E.ON a publicat si un articol special pe website-ul sau, pentru a oferi mai multe detalii cu privire la ceea ce inseamna felul diferit in care se face masurarea consumui si facturarea acestuia, iar acolo puteti gasi toate detaliile.

E.ON: Mesajul Oficial de ULTIM MOMENT cu Explicatii in ATENTIA Milioanelor de Clienti Romani

E.ON explica pe website-ul sau de ce se masoara cantitatea consumata ca si volum si de ce trebuie masurata inclusiv energia consumata, ambele fiind transformate cu ajutorul puterii calorice superioare, pentru a se ajunge la pretul final. Explicatiile pe care E.ON le ofera sunt valabile nu doar pentru companie, ci si pentru toate celelate care furnizeaza gaze naturale pentru clientii din toata Romania, ceva ce trebuie sa stie toti romanii chiar acum.

E.ON stie ca in centrul acestei conversii pentru preturi au existat foarte multe controverse, iar asta pentru ca oamenilor obisnuiti nu le este chiar atat de usor sa inteleaga de ce trebuie facuta aceasta conversie, mai ales dupa ce au crescut preturile. Cat de edificatoare vor fi, sau nu, explicatiile celor de la E.ON pentru clientii din Romania, ramane de vazut, dar e clar ca era nevoie de aceste detalii, pentru ca noi sa putem intelege mai bine ceea ce se intampla.

E.ON ramane una dintre companiile cele mai importante, care ofera servicii de furnizare a gazelor si electricitatii in Romania si nu ar trebui sa trecem cu vederea importanta explicatiilor oferite de catre ea.