Austria: Karl Nehammer in Centrul Anunturilor de ULTIM MOMENT despre Cand Adera Romania la Schengen

Austria si Karl Nehammer sunt in centrul anunturilor de ultim moment despre cand adera Romania la Schengen, vestile despre care trebuie sa stie romanii.

Austria Karl Nehammer Centrul Anunturilor ULTIM MOMENT Cand Adera Romania Schengen

Austria si cancelarul Karl Nehammer sunt in centrul unor anunturi de ultim moment despre cand adera Romania la Schengen, iar asta pentru ca in atentia romanilor este adus de catre Sigfried Muresan faptul ca, in ciuda eforturilor depuse pentru a se realiza aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, plecarea celui care ne blocheaza evolutia este calea cea mai simpla.

Austria este blocata de catre Karl Nehammer intr-o situatie de a respinge in totalitate aderarea Romaniei la Schengen fara motive 100% bazate pe realitate, iar europarlamentarul roman spune ca daca partidul cancelarului va pierde alegerile europarlamentare si locale, el va trebui sa renunte la pozitia sa, fiind asteptat un lider pro-european.

Austria va trece prin multiple alegeri in cursul acestui an, iar disparitia lui Karl Nehammer va fi solutia cea mai simpla si mai buna pentru ca aderarea Romaniei la Schengen sa aiba loc la inceputul anului 2025, in locul unei date ulterioare, astfel ca nu putem decat sa speram ca lucrurile vor merge in directia noastra la alegerile care vor urma.

“Pe 31 martie vom adera cu frontiera aeriană și maritimă și după aceea vom avea dovezi și argumente suplimentare cum că România nu e sursa problemei cu migrația, pe care o are Austria. Cred că pierderea alegerilor de către Nehammer e calea cea mai simplă, scurtă și sigură pentru aderarea României la Schengen.

Nu cred că Austria va avea un cancelar extremist. Partidul se va înscrie iar pe traiectoria pro-europeană, dacă Nehammer pierde. Nu am încercat să-l convingem pe cancelarul austriac, Karl Nehammer, la Congresul PPE de la Bucuresti, pentru că știam că o discuție nu poate avea loc înainte de aderarea cu frontiera aeriană. afirma Sigfried Muresan.”