BANCA Transilvania: Oficiale Masuri IMPORTANTE Dispuse pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania a pus in aplicare o oficiala masura importanta, care este in dispozitie pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera.

BANCA Transilvania Oficiale Masuri IMPORTANTE Dispuse Clientii Romania

BANCA Transilvania, institutie financiara care deserveste peste 4 milioane de clienti in toata Romania la ora actuala, a decis sa dispuna doua masuri foarte importante, care vin ca un beneficiu major pentru clientii din toata tara. Vorbim despre masuri ale BANCA Transilvania, care au legatura cu serviciile de mobile banking disponibile prin intermediul aplicatiei BT Pay, deci peste 1 milion de clienti cu telefoane iPhone si Android se pot bucura de tot chiar acum.

BANCA Transilvania a dispus ca toti clientii care au BT Pay, sa poata scoate bani de la bancomatele bancii fara a avea un card fizic, ci doar folosind aplicatia pentru iPhone si Android, oricand au nevoie de acest lucru. La acele bancomate la care BANCA Transilvania ofera acest sistem, clientii din Romania pot sa emita un cod PIN direct din aplicatia BT Pay, pentru a retrage sume de bani de la bancomate in doar cateva minute, un beneficiu despre care ar trebui sa stim.

BANCA Transilvania: Oficiale Masuri IMPORTANTE Dispuse pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania nu se limiteaza doar la asta, pentru ca in cadrul aplicatiei BT Pay este deasemenea disponibila si optiunea de a cere o crestere a limitei de creditare pentru cardurile Star Forte si BT Flying, Blue Classic. BANCA Transilvania spune ca limita poate fi crescuta la 25.000 de LEI in cazul acelor carduri si la 50.000 de LEI in cazul celor Star Gold si BT Flying Premium, astfel ca aveti o idee foarte clara cu privire la banii pe care ii puteti primi.

BANCA Transilvania a gandit aceste doua beneficii intr-un asemenea mod incat sa poata beneficia oricare dintre clientii din Romania de posibilitatea de a folosi BT Pay astfel incat sa isi poata administra mult mai usor banii. Dupa cum va puteti imagina si singuri, in afara aplicatiei BT Pay, nu este posibila oferirea unor servicii de acest gen, deci trebuie sa aveti in vedere inclusiv acest lucru, daca vreti sa profitati de optiuni si nu aveti aplicatia instalata deja.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la felul in care functioneaza acest sistem, iar asta pentru ca e bine sa stiti din timp ceea ce este disponibil oficial pentru noi.