ENGIE: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT Adusa in ATENTIA Clientilor din Romania

ENGIE a publicat o instiintare oficiala de ultim moment, pe care o aduce in atentia imediata a clientilor din Romania, iata ce spune compania.

ENGIE Instiintare Oficiala ULTIM MOMENT Adusa ATENTIA Clientilor Romania

ENGIE, grupul de energie pe care aproape un milion de romani se bazeaza in fiecare zi pentru furnizarea de energie electrica si gaze naturale, a publicat o instiintare oficiala de ultim moment, pe care o aduce in imediata atentie a oamenilor. Cei de la ENGIE le vorbesc romanielor despre faptul ca in cursul anului 2023, nu mai putin de 70% din energia produsa in Romania a fost verde, adica din surse regenerabile, ceea ce reprezinta un procent urias.

ENGIE ne da de inteles ca hidrocentralele, parcurile eoliene, parcurile cu panouri fotovoltaice, au generat 70% din productia de energie a Romaniei, restul de 30% fiind produsa prin surse care nu sunt tocmai prietenoaste cu mediul. Acest anunt confirma faptul ca Romania este una dintre tarile europene care sta foarte bine la capitolul productiei de energie din surse regenerabile, iar cei de la ENGIE contribuie din plin la acest lucru in fiecare an.

ENGIE: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT Adusa in ATENTIA Clientilor din Romania

ENGIE nu detine vreo hidrocentrala, dar are in Romania centrale eoliene si parcuri fotovoltaice, astfel ca si vinde energie verde pentru romanii care vor sa plateasca doar pentru acest tip de energie, nu si pentru cea pentru a carei productie se polueaza. Cei de la ENGIE incearca sa ii convinga pe romani sa aleaga tot mai des furnizarea de energie din surse regenerabile, iar asta pentru ca este important ca energia produsa in toata lumea sa fie cat mai “curata”.

ENGIE sustine, impreuna cu alte grupuri de energie, productia de energie in acest mod, iar asta pentru ca este foarte important ca planeta are nevoie de protectie, iar productia de energie electrica poate genera multa poluare. Avand in vedere ca in Romania vasta majoritate a productiei de energie vine din surse regenerabile, conform ENGIE, exista baza pentru a creste si mai mult procentul, astfel incat si mai multi romani sa beneficieze de energie verde.

ENGIE are pe website-ul sau informatii despre felul in care romanii pot sa cumpere energie verde pentru propriile case, asa ca daca sunteti interesati de aceste informatii, le puteti gasi direct in website-ul sau.