Schengen: Anuntul de ULTIM MOMENT despre Cand Adera Romania in Totalitate

Schengen este in centrul unui extrem de important anunt de ultima ora despre cand adera Romania in totalitate, iata ce trebuie sa stie oamenii.

Schengen Anuntul ULTIM MOMENT Cand Adera Romania Totalitate

Schengen este in continuare una dintre problemele cele mai mari pe care statul roman incearca sa le rezolve, iar asta deoarece cand adera Romania la Spatiul Schengen ramane o foarte mare necunoscuta, pe care europarlamentarul Eugen Tomac incearca sa o rezolve pentru noi, el afirmand ca in prima parte a anului 2025 s-ar putea rezolva tot.

Schengen ne vrea, in proportie de 99%, iar asta pentru ca doar Austria este impotriva aderarii tarii noastre, lucru care a fost spus in repetate randuri, cancelarul Karl Nehammer evitand sa confirme cand adera Romania la Schengen, ci doar sa spuna care sunt problemele pe care tara noastra inca le mai are, dar nimic altceva, din pacate.

Schengen nu este un obiectiv imposibil de atins, iar asta pentru ca Romania are capacitatea de a intra in sistem, astfel ca ramane doar sa vedem de cat timp va fi nevoie pentru ca totul sa devina o realitate, aderarea Romaniei depinzand de Karl Nehammer, dar el ar putea fi fortat sa accepte intrarea la inceputul anului 2025.

“Cel mai realist termen este în prima parte a anului viitor, în timpul președinției poloneze. Se vor reașeza toate și eu sunt convins că vom avea mai multă claritate și înțelegere din partea tuturor guvernelor. ceea ce a făcut Austria este de neacceptat și de neuitat, pentru că românii au fost sancționați pe nedrept după 2022, prin măsuri absurde.

Cu atât mai mult cu cât statul român a cedat nepermis de mult, încheind pe lângă Tratat și Acordul Schengen, înțelegeri bilaterale cu Viena. Eu cred că în prima parte a anului viitor, în timpul președinției poloneze, vom găsi consensul necesar, pentru a ne atinge și obiectivul intrării definitive în Spațiul Schengen.”