Electrica: Decizie Oficiala IMPORTANTA cu o Masura Indreptata catre Clientii din Romania

Electrica a luat o decizie oficiala foarte importanta, cu o masura care vizeaza clientii din toata Romania, iata ce face compania sic at conteaza.

Electrica Decizie Oficiala IMPORTANTA Masura Indreptata Clientii Romania

Electrica, grupul de energie din Romania cu cea mai mare retea de distributie la nivel national si aproape 4 milioane de clienti care beneficiaza de serviciile sale in momentul de fata, vorbeste despre o decizie oficiala importanta. Daca sunteti client al celor de la Electrica, atunci e bine sa stiti despre o masura oficiala pe care compania o pune in aplicare la ora actuala pentru clientii sai, ea avand menirea de a-i ajuta sa se bucure de o experienta mult mai buna cand mergn in oricare dintre magazine.

Electrica le permite romanilor din toata tara sa isi faca o programare inainte de a merge in oricare dintre magazinele din tara, pentru a rezolva rapid si usor problemele pe care le au, sau a afla informatii de folos, de care au nevoie. Electrica le permite clientilor sa foloseasca un program numit E-programare, acesta asigurandu-i de faptul ca atunci cand merg in magazine pentru a discuta cu angajatii companiei, au o programare care ii scapa de cozi.

Electrica: Decizie Oficiala IMPORTANTA cu o Masura Indreptata catre Clientii din Romania

electrica programare vizita magazine

Electrica are o pagina speciala in cadrul website-ului sau, prin care ne permite sa cream o programare pentru oricare dintre magazinele din tara, ea devenind activa inainte sa ajungem in locatii si ne putem folosi de ea doar in ziua si la ora respectiva. Prin aceasta masura oficiala, cei de la Electrica incearca sa ii ajute pe clientii din Romania sa evite cozile care se pot forma in cadrul magazinelor, astfel incat sa evite sa astepte inutil in orice locatie din tara.

Electrica se asigura, prin aceasta masura, si de faptul ca se mai reduce aglomerarea din magazine, pentru ca oamenii pot veni la ora la care au programare, fara sa aglomereze locatiile inutil, asteptand eliberarea unui angajat. Avand in vedere ca alte companii din Romania au avut succes cu masuri de acest gen, Electrica profita de tot pentru a le oferi romanilor optiunile cele mai bune pentru a avea si experientele bune pe care le vor acum.

Electrica ofera mai multe detalii despre sistemul E-Programare in cadrul website-ului sau, astfel ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii, o puteti face chiar in acest moment.