DIGI RCS & RDS: Actiunile Oficiale de ULTIM MOMENT puse in ATENTIA Clientilor Romani

DIGI RCS & RDS anunta actiunile oficiale de ultim moment, care sunt puse in atentia clientilor romani, iata ce transmite compania pentru noi toti.

DIGI RCS & RDS Actiunile Oficiale ULTIM MOMENT ATENTIA Clientilor Romani

DIGI RCS & RDS, grupul de telecomunicatii din Romania cu un numar foarte mare de clienti pe care ii deserveste cu serviciile sale, a decis sa aduca in atentia tuturor acestora o serie de actiuni oficiale pe care le-a deruat in tara. Mai exact, cei de la DIGI RCS & RDS isi continua investitiile importante in Romania, asta in contextul in care pandemia a franat intr-o buna masura acest lucru si furnizorul favorit de echipamente de retea, Huawei, are interzis la 5G.

DIGI RCS & RDS continua sa faca investitii in retelele 2G, 4G si 5G in momentul de fata, acestea fiind singurele ramase active in cadrul listei de acoperire nationala pe care compania o are publica in cadrul website-ului saua cum. Acolo cei de la DIGI RCS & RDS anunta ca au actualizat in data de 26 martie 2024 hartile cu acoperirea pentru toata Romania in cazul DIGI Mobil, care are peste 4 milioane de clienti care beneficiaza de serviciile sale acum.

DIGI RCS & RDS: Actiunile Oficiale de ULTIM MOMENT puse in ATENTIA Clientilor Romani

DIGI RCS & RDS ofera acoperirea cea mai mare cu retelele 2G si 4G, care folosesc in principal echipamente ale Huawei, acoperirea 5G fiind deocamdata redusa, investitiile in aceasta infrastructura fiind mai scumpe cu echipamente de la alte companii. In ciuda acestui lucru, cei de la DIGI RCS & RDS trebuie sa tina pasul cu operatorii concurenti, astfel ca vom vedea cu siguranta mai multe investitii facute in lunile urmatoare, pentru ca retelele 5G sunt tot mai populare.

DIGI RCS & RDS incearca sa le ofere clientilor din Romania servicii de calitate tot mai buna, iar investitiile facute pana acum au aratat ca este capabila sa isi indeplineasca obiectivele intr-o foarte mare masura in toata tara. DIGI RCS & RDS a reusit sa atinga un nivel de acoperire care este superior chiar si celui oferit de catre Vodafone in Romania, astfel ca vorbim despre o companie cae lupta, intr-o buna masura, de la egal la egla cu concurentii sai pe plan local.

DIGI RCS & RDS actualizeaza in mod constant hartile sale cu acoperirea retelelor 2G, 4G, 5G in Romania, asa ca daca vreti sa aflati informatii actualizate, le puteti vedea acolo, pe masura ce ele sunt disponibile pentru noi.