ELECTRICA: Hotararile Oficiale de ULTIM MOMENT Emise in ATENTIA a Milioane de Clienti din Romania

Electrica a anuntat in mod oficial hotararile de ultim moment emise in atentia a milioane de clienti din toata Romania, iata ce spune compania.

ELECTRICA Hotararile Oficiale ULTIM MOMENT Emise ATENTIA Milioane Clienti Romania

Electrica, grupul de energie din Romania care deserveste aproape 4 milioane de clienti prin subsidiarele pe care le are, a anuntat hotararile de ultim moment, care au fost emise in atentia celor care beneficiaza de servicii, si nu numai. In cursul zilelir trecute, Electrica a hotarat, prin Consiliul de Administratie al grupului, sumele de bani care urmeaza sa fie alocate pentru investitii in cursul anului 2024, si vorbim despre sume substantiale stabilite.

Electrica a hotarat ca pentru anul 2024 sa fie alocata suma de 1.12 miliarde de LEI in vederea efectuarii de investitii, care sa fie in beneficiul clientilor din Romania, adica undeva la putin peste 240 de milioane de euro, in total. Din toata aceasta suma, Electrica a hotarat ca 878 de milioane de LEI sa fie locati pentru investitii pe care sa le faca subsidiara Distributie Energie Electrica Romania, DEER, cel mai mare distribuitor de energie din tara, cu aproape 4 milioane de clienti.

ELECTRICA: Hotararile Oficiale de ULTIM MOMENT Emise in ATENTIA a Milioane de Clienti din Romania

Electrica spune ca si-a indeplinit si chiar depasit planul de investitii pentru anul 2023 in Romania, astfe ca in 2024 vrea sa continue dezvoltarea si modernizarea retelelor sale de distributie din Romania, asa ca aloca sume importante. Electrica acorda o importanta deosebita tranzitiei energetice, prin care Romania trece si va continua sa treaca in urmatorii ani, prosumatorii jucand un rol foarte important in tot acest proces, asa cum este si normal, in final.

Electrica se asigura de faptul ca DEER are toate sumele necesare pentru ca aceasta tranzitie sa se faca in cele mai bune conditii, iar asta pentru ca e nevoie de investitii sustinute in tot acest proces, ceva perfect normal, pana la urma. Investitiile pe care Electrica le face, vor fi realizate in cursul multor luni din anul 2024, asa ca nu vorbim despre ceva care se va realiza imediat, sau va fi vizibil imediat, deci vom afla la final de an cat de multe dintre planuri au fost duse la final.

Electrica ofera pe website-ul sau toate detaliile cu privire la felul in care se aloca aceste investitii, dar si ceea ce ar trebui sa stie romanii cu privire la ele, asa ca daca sunteti interesati de detalii, stiti unde le puteti gasi.