LIDL Romania: Avertisment Oficial de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Clientilor Romani

LIDL Romania a transmis un avertisment oficial de ultim moment, adus in atentia clientilor din toata tara, iata ce trebuie sa stie acum romanii.

LIDL Romania Avertisment Oficial ULTIM MOMENT Imediata ATENTIE Clientilor Romani

LIDL Romania, unul dintre grupurile de supermarket-uri care are un numar foarte mare de magazine deschise in diverse locatii din toata Romania, a decis sa aduca in imediata atentie a romanilor un avertisment extrem de serios. Vorbim despre o decizie a celor de la LIDL Romania de a ii avertiza pe romani in legatura cu un produs care este retras de la vanzare la ora actuala, iar asta pentru ca exista probleme in fabricare asa, care ne pot pune viata in pericol.

LIDL Romania spune ca produsul Culinea Nuggets cu pui 500 g din lotul cu numarul ED03.02.2024 049502204845, valabil pana pe 03.02.2025, ar putea fi contaminat cu Salmonella, astfel ca li se cere romanilor sa-l returneze imediat. LIDL Romania spune ca din moment ce nu se poate exclude contaminarea, iar bacteria poate provoca probleme de sanatate foarte serioase pentru anumite persoane, este important sa nu consumam acest produs.

LIDL Romania: Avertisment Oficial de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Clientilor Romani

LIDL Romania Avertisment Oficial ULTIM MOMENT Imediata ATENTIE Clientilor Romani nuggets

LIDL Romania le cere tuturor romanilor care au cumparat acest produs, sa il returneze imediat in oricare dintre magazinele din tara, pentru a-si primi banii inapoi, fiind esential sa evitam in orice fel consumarea acestui produs, daca l-am cumparat. Cei de la LIDL Romania spun ca putem sa returnam acest produs in orice moment, chiar si daca nu mai avem bonul primit la achizitia sa, verificarea fiind facuta pe numarul de lot si perioada de valabilitate.

LIDL Romania incearca sa ii protejeze pe clientii din Romania de orice fel de probleme de sanatate, astfel ca in aceasta situatie este esential sa ascultam de grupul de supermarket-uri, pentru a nu risca o posibila infectare. Avand in vedere ca se returneaza banii pentru acest produs, puteti sa cumparati de la LIDL Romania orice alte produse in schimb, asa ca nu merita sa va asumati riscul de a-l consuma, si e mai bine sa-l aduceti inapoi de unde l-ati luat.

LIDL Romania are si pe website-ul sau detalii suplimentare cu privire la aceasta situatie, asa ca daca sunteti interesati sa le aflati, trebuie doar sa intrati acolo si a vedeti ceea ce ne spune compania in momentul de fata.