AVERTIZAREA ANM Meteo Oficiala de ULTIM MOMENT NOWCASTING in Romania pe 1 Aprilie 2024

Avertizarea ANM meteo oficiala de ultim moment nowcasting in Romania pe 1 aprilie 2024, ne aduce in imediata atentie fenomenele de vreme severa imediata.

AVERTIZAREA ANM Meteo Oficiala ULTIM MOMENT NOWCASTING Romania 1 Aprilie 2024

Avertizarea ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, oficiala de ultim moment nowcasting pentru Romania in 1 aprilie 2024, ne aduce in imediata atentie o serie de fenomene meteo de vreme severa imediata, care vor afecta mai multe regiuni din tara in cursul urmatoarelor ore.

ANM vorbeste mai jos despre un cod galben de intensificari ale vantului, care la rafala va depasi 65 km/h in regiunile vizate, astfel ca ni se recomanda cu tarie prudenta foarte mare in toate deplasarile pe care intentionam sa le facem in cursul urmatoarelor ore in toata tara.

COD GALBEN!

Data emiterii : 01-04-2024 ora 12.

Valabil de la : 01-04-2024 ora 12:20.

In zona : Județul Bihor;

Se vor semnala : local și temporar intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55…65 km/h.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.