Electrica: Cerinta Oficiala de ULTIM MOMENT pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Electrica transmite o cerinta oficiala de ultim moment pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce spune compania pentru noi toti acum.

Electrica Cerinta Oficiala ULTIM MOMENT MILIOANE Clienti Romania

Electrica, grupul de energie cu cea mai mare retea de distributie a energiei electrice catre aproape 4 milioane de clienti din toata Romania, aduce in atentia acestora o cerinta oficiala de ultim moment, despre care trebuie sa stim. In baza unei informari oficiale pe care Electrica a publicat-o pentru milioane de romani, ni se spune ca trebuie sa aducem in atentia companiei orice fel de probleme detectate in ceea ce priveste furnizarea energiei electrice.

Electrica explica pe website-ul sau, ca le cere consumatorilor sa anunte in mod oficial daca observa eventuale probleme in ceea ce priveste integritatea infrastructurii pentru distributia de energie electrica pentru toti romanii tarii. In eventualitatea in care observam cabluri cazute la pamant, stalpi care risca sa cada, sau alte probleme legate de infrastructura Electrica, ni se cere sa anuntan compania in legatura cu aceste probleme foarte serioase observate.

Electrica: Cerinta Oficiala de ULTIM MOMENT pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Electrica ofera pe website-ul sau si cateva informatii cu privire la numerele de telefon la care putem sa anuntam urgentele de acest gen, iar asta pentru ca doar daca anuntan din timp compania in legatura cu aceste probleme, ele pot fi rezolvate. Electrica aduce in atentie numerele de telefon:  (prefix judet) +929, apel taxabil cu tarif normal sau Telverde: 0800.400.929 (zona Transilvania Nord), 0800.500.929 ( zona Transilvania Sud), 0800.500.205 (zona Muntenia Nord).

Electrica monitorizeaza in mod constant reteaua sa pentru a depista orice fel de probleme cu furnizarea de energie electrica si gaze naturale, insa in unele situatii ar putea sa nu descopere eventuale deficiente care ar putea impiedica distributia obisnuita. In aceste situatii, Electrica poate fi ajutata sa rezolve in timp util anumite probleme, inainte ca ele sa afecteze distributia efectiva de energie pentru casele oamenilor, poate chiar si pentru casa noastra.

Electrica are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stim in situatiile de acest gen si este bine sa fim vigilenti, pentru a nu ajunte in situatia de a avea furnizarea de energie intrerupta.