BANCA Transilvania: Oficiala Masura IMPORTANTA de care Beneficiaza MILIOANE de Clienti din Romania

BANCA Transilvania a pus in aplicare o oficiala masura foarte importanta, de care beneficiaza milioane de clienti din Romania, iata ce trebuie sa stim.

BANCA Transilvania Oficiala Masura IMPORTANTA Beneficiaza MILIOANE Clienti Romania

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari institutii financiare din toata Romania in momentul de fata, a pus in aplicare o masura despre care milioane de clienti trebuie sa stie, iar asta pentru ca ea vine cu un beneficiu important. Cei de la BANCA Transilvania au implementat in cadrul propriului website o functie speciala, in baza careia clientii pot vedea unde sunt localizate agentiile in care putem merge pentru a rezolva probleme sau a cere informatii.

BANCA Transilvania explica in mod oficial in cadrul acestui website ce ar trebui sa stim cu privire la progrmaul unitatilor bancare, dar mai mult decat atat, a implementat inclusiv informatii detaliate legate de programul acestora. In baza acestor informatii, BANCA Transilvania le afiseaza clientilor direct pe website cand o agentie a bancii este deschisa, sau nu, astfel incat nici nu trebuie sa mai consultam programul pentru a sti daca putem merge acolo, sau nu.

BANCA Transilvania: Oficiala Masura IMPORTANTA de care Beneficiaza MILIOANE de Clienti din Romania

BANCA Transilvania Oficiala Masura IMPORTANTA Beneficiaza MILIOANE Clienti Romania agentii program

BANCA Transilvania a gandit acest sistem pentru a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a afla foarte rapid cum pot ajunge la o agentie, iar facilitatea de a vedea daca o agentie e deschisa, sau nu, este una extrem de buna. Avand in vedere ca agentiile BANCA Transilvania din toata Romania au program diferit, in functie de locatie, este bine sa aveti in vedere programul stabilit de catre banca, pentru a sti unde puteti ajunge mai rapid, sau nu, oricand.

BANCA Transilvania afiseaza aceste informatii doar daca le consultam direct de pe website-ul sau, deci nu si daca folosim aplicatia BT Pay, acolo fiind afisate doar informatii legate de pozitia in care se afla o anumita agentie. In aceasta idee, este bine sa fim informati in legatura cu aceste lucruri, pentru ca prin website-ul institutiei financiare putem afla mai multe informatii legate de programul pe care-l are o agentie, fara a ne complica prea mult, in final.

BANCA Transilvania este una dintre foarte putinele banci din Romania care are informatii detaliate de acest gen, dar puteti sa va uitati si in website-urile alto banci, pentru a vedea daca ele ofera detalii similare, sau nu.