Electrica: Anunt Formal de ULTIM MOMENT de care sunt Instiintati Clientii Romani

Electrica a facut un anunt formal de ultim moment foarte important, de care sunt instiintati clientii din toata Romania, iata ce transmite acum.

Electrica Anunt Formal ULTIM MOMENT sunt Instiintati Clientii Romani

Electrica, mare grup de energie de la care aproape 4 milioane de romani primesc in fiecare zi energie electrica si gaze naturale in zeci de judete din Romania, a publicat un anunt formal de ultim moment pentru toti dintre ei. Dupa cum puteti vedea si mai jos, anuntul celor de la Electrica are in centru subsidiara DEER, Distributie Energie Electrica Romania, iar asta pentru ca ea a creat o noua facilitate importanta pentru oamenii carora le ofera serviciile.

Electrica ne aduce in atentie un robot virtual de care clientii din Romania se pot folosi pentru a afla o multitudine de informatii cu privire la serviciile pe care le ofera compania in toata tara, in special atunci cand angajatii sai nu lucreaza. Ideea din spatele robotului virtual, este de a le pune romanilor la dispozitie o solutie prin care Electrica ii ajuta sa aiba raspunsuri la ceea ce ii intereseaza, in orice moment al zilei, direct de pe pagina de asistenta a website-ului DEER.

Electrica: Anunt Formal de ULTIM MOMENT de care sunt Instiintati Clientii Romani

Electrica a creat acest robot virtual, numit ChatVolt, cu un set predefinit de raspunsuri la intrebarile pe care le au romanii, deci daca nu punem intrebarile corecte, atunci nici nu vom primi raspunsurile pe care le asteptam. Asta e perfect normal, pentru ca vorbim despre un robot care nu este capabil sa creeze raspunsuri dincolo de ceea ce are in codul sau sursa, insa macar Electrica simplifica procesul de descoperire a informatiilor, pentru multi clienti.

Electrica nu este prima companie de la care vedem o solutie de acest gen, dar desigur ca nu va fi nici ultima, mai ales ca numarul romanilor care au nevoie de ajutor de acest gen este mare, asa ca vom mai vedea in viitor si alte implementari. Electrica ofera aceasta solutie inca de luna trecuta si oricare dintre romanii care vor sa profite de ea, pot sa o faca fara vreun cost, dar fiind constienti de limitarile pe care le aduce un sistem de acest gen in Romania.

Electrica nu are pe propriul website informatiile acestea, ele fiind oferite exclusiv pe website-ul DEER, asa ca daca vreti sa le vedeti altundeva, din pacate nu prea aveti vreo solutie, decat de a merge intr-un magazin al companiei.