DIGI RCS & RDS: Vestile Formale de ULTIM MOMENT, ce a Facut Special pentru Romani

DIGI RCS & RDS are o serie de vesti formale de ultim moment pentru milioane de romani, iata ce a facut special si cine poate sa profite de tot.

DIGI RCS & RDS Vestile Formale ULTIM MOMENT Facut Special Romani

DIGI RCS & RDS, transmite o serie de vesti formale de ultim moment cu vesti grozave pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca in atentia oamenilor este adusa o decizie foarte importanta luata de catre companie. Mai exact, cei de la DIGI RCS & RDS anunta crearea unei noi oferte speciale pentru clientii din toata Romania, una in baza careia cei care sunt interesati, pot sa beneficieze de servicii de televiziune si internet, la o oferta speciala.

DIGI RCS & RDS spune mai jos ca incepand de acum, oricare dintre romanii din intreaga tara, pot sa profite de aceasta oferta speciala pentru a avea servicii de internet si televiziune la jumatate de pret, in primele 4 luni de contract. Vorbim despre o noua oferta speciala cu care DIGI RCS & RDS ataca pietele de televiziune si internet fix, pe care oricum le controleaza, dar in care vrea sa obtina un numar si mai mare de clienti in cursul anilor urmatori.

DIGI RCS & RDS: Vestile Formale de ULTIM MOMENT, ce a Facut Special pentru Romani

DIGI RCS & RDS are deja servicii de internet si televiziune la preturi foarte bune, in cazul primelor oferind si cele mai bune si stabile viteze de internet dintre toti operatorii, dar vrea sa isi extinda si mai mult numarul de clienti. Oferta aceasta inseamna, practic, faptul ca beneficiem de 2 luni complet gratuite pentru serviciile DIGI RCS & RDS, dar trebuie sa incheiem un contract pentru o perioada de 2 ani de zile, altfel nu putem activa oferta.

DIGI RCS & RDS are in mod regulat promotii de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca merita sa fim atenti la toate ofertele, pentru a ne bucura de preturile bune imediat ce ele sunt disponibile pentru noi. Campania pe care DIGI RCS & RDS o deruleaza, abia a inceput, astfel ca exista suficient timp pentru a profita de oferte in momentul de fata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ignoram promotiile, pentru ca ele au o valabilitate foarte limitata.

DIGI RCS & RDS explica pe website-ul sau toate informatiile oficiale legate de aceasta campanie speciala, astfel ca merita sa o avem in vedere, daca suntem dornici sa ne bucuram de preturi foarte bune.