BANCA Transilvania: 4 Informatii Formale de ULTIM MOMENT foarte IMPORTANTE pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania a publicat 4 informatii formale de ultim moment foarte importante pentru clientii romani, iata ce spune institutina financiara.

BANCA Transilvania 4 Informatii Formale ULTIM MOMENT IMPORTANTE Clientii Romani

BANCA Transilvania transmite in mod oficial, pentru cei peste 4 milioane de clienti din Romania, 4 informatii formale despre care ar trebui a stie cei care beneficiaza de servicii de la marele grup financiar din tara noastra acum. Vorbim despre informatii pe care BANCA Transilvania ni le pune la dispozitie pentru a ne ajuta sa intelegem cat de important este sa ne protejam, chiar si atunci cand mergem la bancomate pentru a scoate bani, deoarece oricand putem deveni victimele celor care ne vor raul.

BANCA Transilvania spune ca a luat masuri astfel incat sa putem retrage bani de la bancomate chiar si fara a avea cardurile fizice emise de catre institutie, aplicatia BT Pay permitandu-ne sa facem acest lucru prin generarea unui cod. Retragerea poate fi facuta prin introducerea codului de bancomat, sau a telefonului, pentru ca exista si posibilitatea de a retrage bani contactless, fara a introduce un card in bancomat, chiar daca-l avem la noi, o masura extrem de buna.

BANCA Transilvania: 4 Informatii Formale de ULTIM MOMENT foarte IMPORTANTE pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania spune ca daca folosim BT Express Plus, trebuie sa verificam intotdeauna daca depasim, sau nu, limita zilnica de depunere, si sa luam chitanta emisa de catre bancomate, cu confirmarea tranzactiei. Aceste masuri sunt importante pentru a verifica daca am depus intr-adevar toata suma dorita in cont si daca aceasta a intrat in contul care trebuie, pentru a nu avea apoi probleme cu faptul ca banii nu se afla acolo unde ne asteptam noi.

BANCA Transilvania vorbeste inclusiv despre faptul ca nu trebuie sa parasim vreodata bancomatele pana se finalizeaza tranzactiile, indiferent daca depunem sau retragem bani, sa luam chitanta emisa, si sa verificam daca pe ecranul ATM-ului e confirmata finalizarea tranzactiei. Avand in vedere ca uneori e posibil ca eliberarea banilor sa dureze mai mult, BANCA Transilvania ne recomanda sa fim vigilenti si sa nu plecam de la bancomate pana suntem siguri ca totul e finalizat.

BANCA Transilvania a publicat aceste informatii pentru a ne ajuta sa fim in deplina siguranta de fiecare data cand folosim bancomatele sale, indiferent de unde o facem, iar masura este una extrem de buna, in final.