Facebook Anunta Schimbari Importante pentru Aplicatia Dedicata iPhone si Android

Facebook Anunta Schimbari Importante Aplicatia Dedicata iPhone Android

Facebook anunta o serie de schimbari importante pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, mai exact pentru playerul video disponibil in cadrul acesteia, iata ce spune compania americana si cat de mari vor fi schimbarile oferite pentru toata lumea.


Introducem un player video actualizat pe Facebook, care reunește Reels, videoclipuri mai lungi și conținut Live, toate într-o experiență captivantă pe tot ecranul. Playerul video actualizat se lansează pe iOS și Android mai întâi în SUA și Canada și la nivel global în lunile următoare.

Când atingeți un videoclip oriunde în aplicația Facebook, acum veți vedea în mod constant un videoclip pe ecran complet, orientat vertical. Anterior, în funcție de lungimea videoclipului sau de locul în care vizionați, este posibil să fi văzut videoclipuri orizontale sau videoclipuri care au fost redate într-un player asemănător Feed.

În cadrul playerului video pe ecran complet actualizat, vom avea și recomandări îmbunătățite pentru videoclipuri de toate lungimile despre care credem că vă veți bucura cel mai probabil, în funcție de interesele dvs. De exemplu, s-ar putea să vă recomandăm un Reel care să vă inspire pentru o rutină de machiaj zilnică rapidă sau un tutorial video mai lung despre îmbunătățirile casei DIY de la proprietarii experimentați.

Playerul video actualizat, pe ecran complet, va avea, de asemenea, noi comenzi care vor fi lansate în următoarele câteva săptămâni, oferindu-vă puterea de a viziona videoclipuri așa cum doriți.

În timp ce videoclipurile vor apărea automat pe verticală, veți vedea o nouă opțiune pe ecran complet pe majoritatea videoclipurilor orizontale, care vă permite să răsturnați pentru a viziona în vizualizare peisaj.

De asemenea, puteți sări cu ușurință la partea care vă interesează cel mai mult folosind glisorul din partea de jos a playerului. Ai ratat ultimul pas dintr-o rețetă? Atingeți videoclipul pentru a afișa comenzile care vă permit să săriți înapoi cu zece secunde, să faceți o pauză în timp ce amestecați ingredientele rețetei și apoi să avansați rapid prin părțile pe care doriți să le omiteți.

În afara noului player, veți vedea acum recomandări video mai relevante, indiferent de lungime, în Feed și în fila Video. Și în timp ce Facebook continuă să fie casa pentru toate tipurile de videoclipuri, vom afișa și mai multe Reels pentru a satisface cererea în creștere pentru acest format.

Aceste actualizări înseamnă, de asemenea, că mai multe tipuri de creatori vor avea mai multe oportunități de a accesa segmente de public suplimentare pe care ar putea să nu le fi atins înainte. Aflați mai multe aici.