Romania: Masurile Ferme Oficiale de ULTIM MOMENT Anuntate pentru Finalizarea Aderarii la Schengen

Romania a gandit o serie de masuri ferme oficiale de ultim moment, ele fiind anuntate pentru finalizarea aderarii la Schengen in 2024, iata deciziile.

Romania Masurile Ferme Oficiale ULTIM MOMENT Anuntate Finalizarea Aderarii Schengen

Romania are anuntate in mod oficial masurile ferme oficiale de ultim moment pentru finalizarea aderarii la Schengen, iar asta pentru ca in ciuda tuturor eforturilor Austriei de a ne tine in afara Spatiului Schengen, Karl Nehammer va avea o dezamagire mare, in final, dupa ce Air Schengen a fost agreat, urmand aderarea completa, indiferent cand va avea loc.

Romania are un plan clar pentru a-si continua procesul de aderare la Schengen, inclusiv pentru granitele terestre, in cursul urmatoarelor luni de zile, iar asta pentru ca scopul autoritatilor de la Bucuresti este de a finaliza accesiunea, primul-ministr, Marcel Ciolacu, afirmand ca eforturile sunt foarte departe de vreun final, cel putin acum.

Romania vrea sa finalizeze aderarea la Schengen pana la inceputul anului 2024, pentru ca din 2025 sa se ridice si controalele de la granitele terestre, ceva ce foarte multi isi doresc, ceva lac are foarte multi spera, dar ceva ce nu va fi usor de realizat daca Karl Nehammer va obtine o noua victorie la alegerile parlamentare din Austria, din toamna anului 2024.

“Până la sfârșitul anului, vom lua toate măsurile astfel încât să intrăm în spațiul Schengen și terestru. Este evident că toată România, în acest moment, a intrat într-o perioadă de dezvoltare. Indiferent de ce județ vorbești, indiferent în ce zonă a României te deplasezi, se văd construcții majore în infrastructură.

Am reușit să intrăm cu drepturi în spațiul Schengen, avem drept de vot alături de celelalte țări membre ale spațiului Schengen. Mai avem un singur pas de făcut și avem un plan foarte clar în timp și spațiu pentru ca până la sfârșitul anului să intrăm în spațiul Schengen terestru. sustine primul-ministru, Marcel Ciolacu.”