Electrica: Instructiunile Oficiale de ULTIM MOMENT Emise catre MILIOANELE de Clienti Romani

Electrica transmite o serie de instructiuni oficiale de ultim moment pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii acum.

Electrica Instructiunile Oficiale ULTIM MOMENT Emise MILIOANELE Clienti Romani

Electrica, compania de furnizare a energiei din Romania care are aproape 4 milioane de clienti ce depind de serviciile sale de energie electrica in fiecare zi, a emis o serie de instructiuni oficiale de ultim moment pentru toti. Electrica explica in cadrul unui anunt oficial recent, ceea ce trebuie sa stie toti clientii despre felul in care trebuie sa isi plateasca facturile pentru serviciile de care beneficiaza, iar asta deoarece este bine ca ei sa nu ajunga sa fie pacaliti.

Electrica ofera in cadrul website-ului sau o serie de instructiuni foarte explicite cu privire la felul in care ar trebui sa fim atenti in momentul in care accesam o pagina de plata pentru facturile de energie electrica sau gaze naturale. Conform celor de la Electrica, atunci cand vrem sa facem o plata de acest gen, este foarte important sa analizam adresa website-ului prin care se face plata si sa fim atenti ca aceasta sa fie securizata, adica sa aiba identificatorul HTTPS la inceputul adresei.

Electrica: Instructiunile Oficiale de ULTIM MOMENT Emise catre MILIOANELE de Clienti Romani

Electrica spune ca unele browsere pot afisa si indicatorul Secure in cadrul adresei website-ului, sugerand faptul ca acel website ofera o conexiune securizata pentru efectuarea platii facturii, ceea ce este extrem de important. Daca accesam un website securizat pentru a face plati pentru facturi, atunci Electrica spune ca datele pe care le transmitem noi catre procesatorul de plati, nu vor putea fi interceptate in transfer de catre detinatorii website-ului.

Electrica spune ca acest lucru este extrem de important, iar asta deoarece informatiile de plata sunt confidentiale si nu ar trebui sa fie cunoscute de catre absolut nimeni, pentru ca pot fi folosite pentru plati fara ca noi sa stim. In general, mai toti procesatorii de plati folosesc pagini securizate pentru a facilita plata facturilor, astfel ca in mod normal nu ar trebui sa avem probleme din acest punct de vedere, dar este bine sa fim vigilenti tot timpul, pentru a fi in siguranta.

Electrica permite plata facturilor prin intermediul website-ului sau, iar acesta este securizat, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in vreun fel, deci e bine sa va folositi de solutia sa pentru a fi siguri ca beneficiati de plati in siguranta.