ELECTRICA: Importante Decizii Oficiale de ULTIM MOMENT care Afecteaza Milioane de Clienti Romani

Electrica a anuntat o serie de importante decizii oficiale de ultim moment, care afecteaza milioane de clienti din toata Romania, iata hotararile.

ELECTRICA Importante Decizii Oficiale ULTIM MOMENT Afecteaza Milioane Clienti Romani

Electrica, de departe cel mai mare furnizor de energie electrica pentru ROmania la ora actuala, cu aproape 4 milioane de clienti in toata tara, care beneficiaza de serviciile sale, a decis sa aduca in imediata noastra atentie o serie de decizii. Vorbim despre decizii in baza carora cei de la Electrica nu vor plati pentru eventualele daune provocate de furnizarea energiei electrice pentru clientii din toata tara, ceea ce trebuie sa fie cunoscut de multa lume.

Electrica spune ca nu va plati vreo dauna materiala daca intreruperea furnizarii energiei electrice, sau calitatea necorespunzatoare a acesteia, au la baza forta majora, ori conditii meteorologice deosebite, de care nu se face raspunzatoare. Electrica spune ca atat timp cat poate dovedi faptul ca problemele anu au avut-o la baza, atunci legislatia in vigoare nu o obliga sa plateasca vreo despagubire pentru clientii care au probleme cu furnizarea de energie.

ELECTRICA: Importante Decizii Oficiale de ULTIM MOMENT care Afecteaza Milioane de Clienti Romani!

Electrica spune deasemenea ca nu va plati vreo despagubire daca daunele care sunt provocate clientilor, au la baza intreruperi planificate, notificate oficial conform standardelor de performanta pentru serviciul de transport. Practic, atunci cand sunt programate intreruperi, clientii trebuie sa stie ca Electrica ar putea sa nu furnizeze curent electric la calitate optima, iar echipamentele electrice din case ar trebui sa fie protejate de orice fel de probleme.

Electrica nu va plati daune clientilor nici daca intreruperile au loc in situatii exceptionale, si daca atat furnizorul de energie electrica, cat si distribuitorul, au actionat in conformitate cu reglementarile legale in vigoare pentru asemenea situatii. Electrica stie foarte bine cat de important este sa le ofere clientilor servicii de calitate, insa uneori nu poate sa o faca din motive care nu tin de puterea sa, asa ca in aceste situatii nu poate fi trasa la raspunedre in vreun fel.

Electrica are pe website-ul sau o varietate de informatii importante cu privire la felul in care se face distributia de energie electrica, asa ca este important sa stim tot ceea ce se intampla.