ANM: Atentionarea Oficiala NOWCASTING de ULTIM MOMENT si Codul Meteorologic din Romania pe 7 Aprilie 2024

ANM a emis o atentionare oficiala nowcasting de ultim moment cu un cod meteorologic in Romania pe 7 aprilie 2024, aducand in atentie fenomene de vreme severa.

ANM Atentionarea Oficiala NOWCASTING ULTIM MOMENT Codul Meteorologic Romania 7 Aprilie 2024

ANM a emis o atentionare oficiala nowcasting de ultim moment cu codul meteorologic din Romania pe 7 aprilie 2024, el fiind adus in imediata noastra atentie pentru a ni se pune in vedere problemele legate de starea vremii, care ne vor afecta in cursul urmatoarelor ore in tara.

ANM explica mai jos faptul ca, vorbim despre o ceata densa care va acoperi mai multe regiuni ale tarii, ea urmand a reduce vizibilitatea pana la sub 50 de metri, astfel ca ni se recomanda prudenta maxima in toate deplasarile pe care intentionam sa le facem.

COD GALBEN!

Data emiterii : 07-04-2024 ora 8.

Valabil de la : 07-04-2024 ora 9:00.

In zona : Județul Maramureş: Târgu Lăpuș, Suciu de Sus, Cupșeni, Lăpuș, Coroieni, Vima Mică;

Județul Cluj: Cluj-Napoca, Gherla, Baciu, Apahida, Florești, Cășeiu, Cojocna, Bonțida, Iclod, Feleacu, Jucu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Sic, Chiuiești, Cuzdrioara, Fizeșu Gherlii, Câțcău, Vad, Dăbâca, Jichișu de Jos;

Județul Sălaj: Gâlgău, Ileanda, Șimișna, Poiana Blenchii, Rus, Lozna;

Județul Bistriţa-Năsăud: Beclean, Nimigea, Târlișua, Căianu Mic, Șintereag, Braniștea, Petru Rareș, Uriu, Negrilești, Șieu-Odorhei, Chiuza, Ciceu-Giurgești, Ciceu – Mihăiești;

Se vor semnala : local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.