Formula 1: Explicatiile Oficiale de ULTIM MOMENT de la Lewis Hamilton privind Esecul cu Mercedes

Formula 1 are in sfarsit dezvaluite oficial explicatiile de ultim moment ale lui Lewis Hamilton cu privire la esecul din cauza masinilor Mercedes.

Formula 1 Explicatiile Oficiale ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Esecul Mercedes

Formula 1 a continuat in weekend cu Marele Premiu al Japoniei, iar Lewis Hamilton a inregistrat un nou esec major din cauza masinii Mercedes pe care a condus-o, pilotul britanic oferind explicatii oficiale cu privire la ceea ce s-a intamplat pe circuit, acolo unde a avut un incident din cauza caruia a fost aproape de a se ciocni cu Russell.

Formula 1 este mereu plina de surprize, iar Lewis Hamilton a avut parte de una foarte neplacuta in Japonia, afirmand ca masina pe care Mercedes i-o pune la dispozitie nu a fost vreodata pe masura asteptarilor sale, iar incidentul din Japonia a avut intr-o mare masura la baza intregii probleme, fiind si motivul plecarii la Ferrari.

Formula 1 a fost o sursa de succes pentru Lewis Hamilton in urma cu multi ani, insa acum problemele generate de masinile Mercedes l-au tinut pe pilotul britanic departe de podium in foarte multe curse, iar esecul din Japonia arata inca o data ca schimbarea pe care o face, trecand la Ferrari, ar putea fi o idee extrem de buna, in final.

“Mașina nu este niciodată ceea ce am sperat că va fi. Nu este niciodată ceea ce am sperat că va fi. Cred că am avut niște pagube în prima repriză de la repornire cu Charles [Leclerc] și am avut un subviraj masiv, ca un subviraj uriaș. De aceea am decis să-l las pe George să treacă.

Pentru că părea mai rapid și pur și simplu nu puteam întoarce mașina. Ne-au trebuit două perioade pentru a face în sfârșit din ce în ce mai multă aripă pentru a compensa acea pierdere. Ultima perioadă, am fost mai bine, dar era prea târziu, aveam 10 secunde să-mi recapete.”