Informarile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT Aduse in Atentia Imediata a Romanilor

Electrica a publicat o serie de informari oficiale de ultim moment, pe care le aduce in imediata atentie a milioane de romani, iata ce transmite.

Informarile ELECTRICA Oficiale ULTIM MOMENT Aduse Atentia Imediata Romanilor

Electrica, marea companie care deserveste cu energie electrica aproape 4 milioane de romani de pe teritoriul intregii tari in momentul de fata, a decis sa aduca in atentia romanilor o serie de informari de ultim moment, foarte importante. Electrica vorbeste in mod oficial mai jos despre ceea ce are nevoie cand vine vorba despre continuarea activitatii pe care o deruleaza in Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de situatii care trebuie rezolvate.

Electrica aduce in atentia romanilor faptul ca pentru a-si continua activitatea in Romania la cele mai inalte standarde, trebuie sa continue investitiile in dezvoltarea si modernizarea retelelor, acestea facandu-se in timp indelungat. Mai mult decat atat, Electrica spune ca are nevoie si de personal de specialitate pentru a-si putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii, iar din acest punct de vedere nu este tocmai usor sa gaseasca tot ceea ce are nevoie.

Informarile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT Aduse in Atentia Imediata a Romanilor

Electrica spune ca gasirea de personal de specialitate pentru intretinerea si dezvoltarea retelei sale de distributie a energiei este una dintre provocarile foarte mari cu care se confrunta in fiecare an si asta nu e greu de crezut. La fel ca si alte companii din diverse sectoare, Electrica cauta cei mai buni specialisti din Romaina pentru a le putea oferi clientilor cele mai bune servicii in orice moment, dar desigur ca nu poate intotdeauna sa gaseasca si personalul dorit.

Electrica spune ca este “campioana” la atragerea de fonduri europene, insa reclama faptul ca acestea nu sunt suficiente pentru continuarea proceselor de dezvoltare si modernizare a retelelor sale de energie in toata Romania. Desi anual Electrica investeste sute de milioane de euro in retelele sale de distributie, se pare ca sumele de care are nevoie sunt de fapt mult mai mari, astfel incat sa-si indeplineasca nevoile pe care le are in materie de investitii.

Electrica lucreaza constant, din greu, pentru a le putea oferi clientilor doar cele mai bune servicii, astfel ca merita sa ne uitam cu atentie la planurile sale pentru viitorul retelelor pe care le are.