Formula 1: Lewis Hamilton are Vesti Oficiale de ULTIM MOMENT, foarte Proaste despre Ferrari

Formula 1 il are pe Lewis Hamilton in centrul unui anunt cu proaste vesti oficiale importante de ultim moment pentru milioane de fani din lume.

Formula 1 Lewis Hamilton Vesti Oficiale ULTIM MOMENT Proaste Ferrari

Formula 1 ne va aduce o surpriza foarte mare incepand de sezonul viitor, iar asta pentru ca Lewis Hamilton urmeaza sa paraseasca Mercedes pentru Ferrari, insa vesti oficiale proaste de ultim moment vin de la pilotul britanic inainte de mutarea majora, iar asta pentru ca e improbabil sa-l vedem la noua echipa inainte de debutul viitorului sezon.

Formula 1 inca nu s-a terminat, sezonul 2023 – 2024 fiind in plina desfasurare, iar Lewis Hamilton spune ca acum se concentreaza sa termine pe un loc cat mai bun pentru Mercedes in actualul clasament, dar a pleca la Ferrari inainte de finalul acestui sezon ar putea fi ceva imposibil, pentru ca actuala echipa i-ar putea bloca iesirea.

Formula 1 ne-a aratat cat de competitiv poate fi Lewis Hamilton, dar si cat de multe curse poate castiga, iar Mercedes a profitat din plin de experienta sa, plecarea fiind o surpriza foarte mare, dar e posibil ca ea sa nu fi fost una chiar atat de usoara, pentru ca, din cate se pare, e posibil sa existe unele probleme intre cele 2 parti.

“Nu cred că am fost la Mercedes până în decembrie 2012, când a fost făcută prima montare a scaunelor după sezon. Nu sunt sigur cum o voi face de data asta. Vreau să termin la maxim. Toată energia mea merge în asta. Aștept cu nerăbdare viitorul, dar în prezent ne aflăm într-o situație dificilă.

Acolo se îndreaptă toată energia mea: să aflu cum putem reveni în vârf. Cum pot lucra cu băieții ? Pot să dau debrief-uri mai bune ? Pot să dau o direcție mai bună ? Sunt un tip competitiv în primul rând, așa că vreau să câștig. Să mă gândesc la anul nu mă ajută cu asta.”