Electrica: Decizie Formala de ULTIM MOMENT Aplicata pentru Clientii din Toata Romania

Electrica anunta o decizie formala de ultim moment aplicata pentru clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stie milioane dintre romani.

Electrica Decizie Formala ULTIM MOMENT Aplicata Clientii Toata Romania

Electrica, grupul de energie care furnizeaza pentru milioane de romani energie electrica si gaze naturale in toata Romania, a decis sa aduca in imediata atentie a tuturor o serie de masuri foarte importante, despre care trebuie sa stim. Mai exact, cei de la Electrica au anunta tin cursul acestei saptamani planurile pe care le au cu privire la investitiile din cursul urmatoarelor luni, astfel ca intentioneaza sa cheltuie multi bani pentru a-si face reteaua mai buna.

Electrica a explicat oficial faptul ca intentioneaza sa monteze 1.144 milioane de contoare inteligente in locatiile in care clientii din Romania primesc energia electrica, o cifra mare, care arata cat de interesata este in modernizarea retelelor. Vorbim despre contoare inteligente cu ajutorul carora cei de la Electrica au posibilitatea de a monitoriza in timp real consumul pe care il inregistreaza clientii, astfel incat si facturile emise sa fie mult mai exacte, in final.

Electrica: Decizie Formala de ULTIM MOMENT Aplicata pentru Clientii din Toata Romania

Electrica nu este prima companie care integreaza contoare inteligente pentru monitorizarea consumului pe care il inregistreaza clientii din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o masura aplicata inclusiv de catre alte companii, de ceva vreme. Ideea de a monitoriza inteligent consumul de energie electrica nu este una noua, dar ea este una foarte buna, in conditiile in care foarte multi romani vor sa aiba facturi cat mai exacte emise de catre furnizorii de energie.

Electrica da de inteles ca va face aceste investitii cu banii proprii, fara a le cere clientilor sa plateasca pentru aceste contoare inteligente, desi alti furnizori de energie electrica au facut acest lucru in momentul in care au realizat aceasta tranzitie. Multumita schimbarilor de acest gen, cei de la Electrica le pot oferi clientilor din Romania o experienta mai buna cand vine vorba despre facturile emise pentru consumul de energie, ceea ce este o veste excelenta.

Electrica ofera pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce inseamna aceasta tranzitie energetica, astfel ca ramane doar sa vedem in cat timp vor fi implementate toate aceste noutati, in final.