BANCA Transilvania: Semnal de ALARMA Oficial de ULTIM MOMENT Emis Clientilor din Romania

BANCA Transilvania Semnal ALARMA Oficial ULTIM MOMENT Emis Clientilor Romania

BANCA Transilvania, binecunoscuta banc cu cel mai mare numar de clienti in Romania la ora actuala, a decis sa traga un semnal de alerma oficial de ultim moment, care vizeaza clientii sai din toata tara in momentul de fata. Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la BANCA Transilvania vorbesc despre marea problema a fraudelor online, care din pacate afecteaza un numar tot mai mare de romani in ultima perioada, si nu par sa se opreasca prea curand.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre una dintre metodele cele mai de succes ale raufacatorilor care vor sa ne fure banii, ea vizand sperierea oamenilor pentru a-i obliga sa isi cedeze datele personale, inclusiv despre bani. In imaginea de mai jos puteti vedea un exemplu pe care BANCA Transilvania il ofera cu privire la mesaje trimise clientilor care sunt tinta celor care incearca sa ii fraudeze, ele avand menirea de a-i pacali pe oameni.

BANCA Transilvania: Semnal de ALARMA Oficial de ULTIM MOMENT Emis Clientilor din Romania

BANCA Transilvania ne arata un mesja in care i se spune unui client ca trebuie sa confirme o plata, in unele cazuri oferindu-se si un link care ar trebui sa fie accesat pentru a se realiza acest lucru, separat fiind oferit si un numar de telefon. Link-ul directioneaza clientii BANCA Transilvania catre website-uri ale raufacatorilor, ele fiind create pentru a imita cat se poate de bine website-urile pe care banca le are, dar datele introduse la ele ajung direct la raufacatori, nu la banca.

BANCA Transilvania spune ca nici numerele de telefon nu sunt ale sale, ele fiind straine, deci la apelare se contacteaza o centrala telefonica dintr-o alta tara, sau un numar cu suprataxa, insa in niciun caz un call center al bancii. Din pacate, tot mai multi romani cad prada fraudelor de acest gen, iar BANCA Transilvania nu poate sa faca altceva decat sa incerce sa-i avertizeze pe clientii sai in legatura cu aceste probleme, iar asta pentru ca oamenii trebuie sa se protejeze singuri.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce inseamna fraudele si cum ne putem proteja, astfel ca este important sa ne uitam cu atentie la informatiile de acolo.