Electrica: Comunicare Oficiala de ULTIM MOMENT cu Masuri pentru Clientii din Romania

Electrica a facut o comunicare oficiala importanta, de ultim moment, cu masuri pentru clientii din toata Romania, iata ce transmite pentru noi toti.

Electrica Comunicare Oficiala ULTIM MOMENT Masuri Clientii Romania

Electrica, marele grup de energie din Romania de la care pleaca zilnic energie electrica spre aproape 4 milioane de clienti din toata tara, a decis sa aduca in imediata atentie a oamenilor o serie de masuri luate pentru ei toti. Mai exact, vorbim despre masurile pe care Electrica le ia pentru a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de mai multa energie verde in viitorul nu foarte indepartat, ceva de care foarte multa lume poate sa beneficieze.

Electrica a confirmat faptul ca a semnat un contract pentru dezvoltarea unui parc fotovoltaic la Satu Mare, pe care vrea sa il puna in functiune pana la finalul acestui an, si care va produce energie verde, care va fi folosita in cadrul retelei sale. Conform celor de la Electrica, vorbim despre un contract in valoare de 19 milioane de euro, in baza caruia va fi implementata si o statie electrica de 100 kV, sumele cuprinzand inclusiv operarea si mentenanta acesteia.

Electrica: Comunicare Oficiala de ULTIM MOMENT cu Masuri pentru Clientii din Romania

Electrica spune ca asta inseamna ca va avea o capacitate de 28 MWp, iar proiectul face parte dintr-o strategie mai ampla a companiei de a produce energie regenerabila pentru viitor, un obiectiv foarte important pentru Romania. Electrica nu este singura companie care face investitii importante pentru crearea de energie regenerabila, iar asta in conditiile in care banii pentru aceasta investitie sunt furnizati prin PNRR, deci vin direct de la UE.

Electrica are deja alte proiecte similare si produce cantitati mari de energie regenerabila pentru romanii din intreaga tara, proiectele sale urmand a continua in anii urmatori, in masura in care protejarea planetei devine un subiect tot mai important. Electrica este una dintre companiile de energie care atrage anual sume mari de bani pentru investitii in proiecte pentru producerea de energie regenerabila, iar asta nu se va opri prea curand, ci se va intensifica.

Electrica este cel mai mare furnizor de energie din Romania, detinand si cel mai mare distribuitor de energie din tara noastra, astfel ca e normal sa vedem si investitii atat de importante facute de companie.