Masurile ELECTRICA foarte IMPORTANTE in Aplicare pentru MILIOANELE de Clienti din Romania

Electrica transmite o serie de masuri foarte importante, care sunt in aplicare pentru milioanele de clienti din Romania, iata ce spune oficial.

Masurile ELECTRICA IMPORTANTE Aplicare MILIOANELE Clienti Romania

Electrica, de departe cea mai mare companie de distributie din toata Romania, cu aproape 4 milioane de clienti care depind de serviciile sale in momentul de fata in toata tara, a decis sa aduca in imediata atentie a romanilor o serie de masuri importante. Vorbim despre situatia regularizarilor pe care clientii Electrica din toata Romania le primesc o data la cateva luni de zile, cu situatia actualizata a consumului si a banilor care trebuie platiti din aceasta cauza.

Electrica explica mai jos faptul ca, in situatia in care nu se reuseste efectuarea unei citiri pentru regularizarea consumului, atunci este important sa facem o reprogramare pentru ca angajatii companiei sa ajunga in locatie sa o faca. Conform celor de la Electrica, pentru a face o reprogramare in vederea regularizarii, exista la dispozitia clientilor din Romania multiple alternative, primele dintre ele fiind adrese de email pe care putem trimite mesaje oricand.

Masurile ELECTRICA foarteIMPORTANTE in Aplicare pentru MILIOANELE de Clienti din Romania

Electrica nu s-a rezumat doar la atat, iar asta pentru ca ne ofera inclusiv posibilitatea de a trimite mesaje catre numere de telefon pe care este activa platforma WhatsApp, ele neputand fi apelate, dar fiind capabile sa primeasca mesaje. Desigur ca exista si optiunea de a suna la sucursalele Electrica din fiecare judet pentru a cere o reprogramare la o data si ora dorite de catre noi, astfel incat angajatul companiei sa ajunga in locatie pentru a citi contorul.

Electrica ne cere sa oferim detalii cu privire la locul de consum, astfel incat identificarea noastra sa fie realizata mult mai usor, asa ca este bine sa ne uitam cu atentie la aceste informatii inainte de a contacta compania. Daca nu stiti unde gasiti aceste informatii, atunci ar trebui sa va uitati cu atentie la facturile emise de catre Electrica, iar asta pentru ca ele se regasesc acolo, deci ar trebui sa le puteti vedea imediat pentru identificarea voastra rapida.

Electrica are pe website-ul sau toate informatiile relevante cu privire la modurile in care putem sa ne identificam mult mai usor locul de consum, atunci cand este nevoie, asa ca e bine sa ne uitam cu atentie la acele date.